Google logosunun anlamı 13. doğum günü ...

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crt tarafından oluşturulan Google logosunun anlamı 13. doğum günü ... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,615 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Google logosunun anlamı 13. doğum günü ...
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Google logosunun anlamı 13. doğum günü  ....
27 Eylül Google logosu, ne anlama geliyor? 27 Eylül 1998 yılında faaliyete geçen ve tam 13 yıldır dünyanın internetteki değişilmezi olarak kabul edilen google bugun 13 yaşında...

27 Eylül Google logosu, ne anlama geliyor? 27 Eylül 1998 yılında faaliyete geçen ve tam 13 yıldır dünyanın internetteki değişilmezi olarak kabul edilen google bugun 13 yaşında...

Hayatımızda çok şeyi değiştiren İnternetin bize aramağını google bu gün kendi doğum gününü kutluyor. Google 27 eylül 2011 tarihinde 13.doğum gününü kutluyor. Google 13. doğum günü. İşte google hayatımıza neler getirdi.Babamı Kaybettim diyen birisine google’ye baktın mı diyecek kadar ileri gittik. İşte google ile ilgili komik google geyikleri.Googlenin hayatımıza girişini gülümseyerek kutluyoruz.İyiki varsın google diyoruz. Gogle 13. doğum gününü kutluyor.

"Bugün google için ne yaptın ?"

"Çal mazlumun indexisi google çıkartır aheste aheste"
"Google mı ? fuzuli birisi olmasın"
"Çek bi goooogle, yağlı olsun"
"Sayfa eken index biçer"
"Sakla pr’yi gelir zamanı"
"Biz fake’ci değiliz, ziyaretçiyiz amirim"
"Bu sitelere insan gircek olm, örümcek değil"
"Yakarıs bu google’ı yakarıs..."

"Adsense sağolsun"
"Toplistlerin hastasıyım, seo spamın ustasıyım"
"Kroyum emmeee 100 bin indexli sayfam var"

"Örümcek yemi bulunur - Google örümceği de dahil"
Spamların Ustasıyım, Google’nin Hastasıyım: p

"Ömrümü yıllara değil google’a verdim" (orj.: Ömrümü yıllara değil yollara verdim)

"tek rakibim google"

google a sordun mu? (Damat adayı için)

Evlenmek için dairemize başvurmuşsunuz. Google’dan araştırdık, bu oğ*** vakti zamanında ayıp resimler aramış, hatta o cıbıldak avratların resimlerini ters tıklayıp bilgisayarına bile kaydetmiş olabilir. Şimdi soruyorum: Buna rağmen bu oğlanla evlenmek istiyor musunuz?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Merak ettiğimiz ,öğrenmek istediğimiz her soruya anında yanıt  ...
Sayende çok bilmiş olduk:)
Teşekkürler google

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
O Google olmasaydı belki ben bu mesajı da şu an burada yazmıyor olacaktım.  :) Bu güzel forumla tanışmamı sağladığın için Teşekkürler Google; ve Teşekkürler Crt.  :)