gölge sanatı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kabeka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kabeka

Kullanıcı
Sadece bakıp geçmekle kalmayacağınız,bir şeyler öğrenebileceğiniz elektrikler kesildiği zaman mum ışığında  çocuğunuzun ağızını açık bırakacağınız  ve"banda üğret, banada üğret" dedirteceğiniz bir sanat (girişi yazmak 5 dakikamı aldı upload etmek ayrı bir dert, öğrenin bozuşuruz :P)
shadowart16akta5.jpg

shadowart22zcly4.jpg

shadowart39ntio1.jpg

shadowart43nvgn7.jpg

shadowart57pfww3.jpg

shadowart61tyyq3.jpg

shadowart84oupx7.jpg

shadowart114llly6.jpg

shadowart139chou7.jpg

shadowart153epls8.jpg

Teşekkürler kabeka...

Muhakkak işime yarayacak, çocuğum yok ama yapacak kişi buluruz dert değil :)

Küçükken elektrikler kesildiği zaman kardeşimle yapmaya çalışırdık :)
Tabi resimlerdeki gibisini yapamazdık ama gerçekten çok keyifli olurdu :)

beim oğlum 2,5 yaşında bir akşam elektrikler kesilmişti korkmasın diye yapyım;sabaha kadar uyumadık ;)

cooldeath' Alıntı:
beim oğlum 2,5 yaşında bir akşam elektrikler kesilmişti korkmasın diye yapyım;sabaha kadar uyumadık ;)
ağabeyim bana nasıl kurt yapacağımı göstermişti sadece onunla bile çok eğlenirdim :)
Ayben' Alıntı:
Sen yapabiliyorsun anlaşılan  ???

İyi yaa, bizde yaparız  :D
pitbul tavşan birde kuşu yapabiliyorum diğerleriyle uğraşmadım hiç sen yaparsın banada öğretirsin :)
dideM' Alıntı:
Evet ya öğrendiğin herşey sana bir özellik katıyor.. Haklısın kabeka..
teşekkürler aynı fikirde olmak güzel  :)

kabeka sanırım ben yanlış anlattım ilk tepki böyleydi ama artık bağımlılık yaptı devamlı duvardan kurt gelsin hadi diyo: :D

cooldeath' Alıntı:
kabeka sanırım ben yanlış anlattım ilk tepki böyleydi ama artık bağımlılık yaptı devamlı duvardan kurt gelsin hadi diyo: :D

;D ;D Duvardan kurt gelsin mi istiyo ;D Sevimliliğe bak yaa..

cooldeath' Alıntı:
bunun tek çaresi onu öpücüklere boğarak önce dikkatini dağıtmak sonrada soteden çıkarılacak bir "çokelate" ile oyalayıp "kurt" olayını unutturmak :P unutmuyorsa zamana bırakırdım ben :)

kabeka' Alıntı:
pitbul tavşan birde kuşu yapabiliyorum diğerleriyle uğraşmadım hiç sen yaparsın banada öğretirsin

Keçiyi öğrenmek isterim fille, çok güzeller. Bilgi paylaştıkça artar ne olsa değil mi ;)

Ben de yaparım bazılarını. Ama bilmediklerim de varmış. Hem bir gölge bulup denemeliyim diğerlerini de ;)
Paylaşımın için tşkler kabeka

çok güzel gerçekten.benimde yeğenim elektrik kesintisine gerek bile olmadan duvara bu şekilde kuş yapmamı istiyor ve ben yapınca gerçekten mutlu oluyor.senin sayende yenilerinide öğrenmiş oldum sağol.

Geri