Gökyüzünden Gelen Ölüm

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalhane

Gökyüzünden Gelen Ölüm
Kadın, 200 Kilometre Hızla Evinin Çatısına Çarpıp Yatak Odasına Düşen Cesedi Görünce Dehşete Kapıldı.
gokyuzunden-gelen-olum_o.jpg


Kadın, 200 kilometre hızla evinin çatısına çarpıp yatak odasına düşen cesedi görünce dehşete kapıldı.

Almanya'nın Ludwigsburg kentinde büyük bir trajedi yaşandı. Avukat Bernhard S. beş arkadaşıyla birlikte uçaktan  paraşüt atlamak için yola çıktı.

Dört arkadaşları önden atladı. Son olarak ise 35 yaşındaki avukat atladı. Seyirciler aşağıda çocuklarıyla birlikte paraşütle atlayanları izliyordu. Ancak Bernard S'nin paraşütü tutukluk yapınca, seyirciler bir trajediyi izlemek zorunda kaldı.

Gökyüzünde paraşütünü açmak için çaresizce çırpınan genç adam 200 kilometre hızla bir binanın çatısına çarpıp evin içine düştü. Yatak odasında büyük bir gürültü sesi duyan kadın, o yöne koştuğunda korkunç bir manzarayla karşılaştı. 35 yaşındaki genç adam yere düştüğünde can vermişti. Kadın derhal  yardım için görevlileri aradı ancak geç kalmıştı.
 
evet
aynısı bizde osla ben ölüyü gördüm mü tık demeden kanatlarım göğe ;D ;D
 
aslında ölüden değil canlıdam korkmak gerek! ama böyle birden karsımıza bi ceset serilmesi karşısında ne yapardık bilemiyorum
 
Bişi demek bence doğru olmaz.Karşı karşıya kalınca insan bilir.
mesema ben köpek görürsem hoşt derim taş atarım der geçinirdim
en son bakala giderken bi köpek kovaladı beni nasıl kaçtım anlatamam
e hani köpeği ben korkutecektim ;D ;D
 
Geri
Üst