Girin çıkın,foruma can verin (:

su perisi

Kullanıcı
Merhaba!
Forumumuzda Zamanınız Nasıl Geçiyor?
Keyifli Değil mi?

Bize Forumu Bu Güzel Şekilde Sunan Yöneticilerimize Teşekkürlerimizi Sunuyoruz...
Şimdi Gelelim Mevzuya...
Siz Foruma Girdiğinizde...
Google Amca Bunu Görür, Site sahibimiz Zengin Olur
kkklx.jpg
Site sahibi Zengin Olunca Kendine Araba Alır, Otomotiv Sektörü Kazanır...

sonmodelarabaresimleri.jpg

Yeni Aldığı Araba Çürük Çıkar, Sanayici Kazanır, Yedek Parçacı Kazanır, TÜRKİYE Kazanır...

oto_tamirci_lastikci.jpg

* * *
Site sahibi  Bize Yetki Verir, Moderatör, Yönetici v.s Yapar...

Biz Mutlu Oluruz, Siteye Günde 8 Saati Aşkın Süre Gireriz, ;D  Kotayı Aşarız, Biz Batarız Ama TTneT Kazanır, TÜRKİYE Kazanır...
adszgxs.png

* * *

Site sahibi  Bazı Üyeler sapıttığı Zaman Onlara Kızar, Psikoloğa Gider. Doktor Saçmalar, Site sahibi Kızar,  Site sahibi Döver, Psikolog Hastanelik Olur, Doktor Kazanır, Hemşire Kazanır, Tıp Sektörü Kazanır, TÜRKİYE Kazanır...
* * *

Site sahibi Zengin Olur, Evine Gider, Giderken Ailesine, Dostuna, Arkadasina Çiçek Alır, Çünkü bu güller satılırsa bu gülleri eken de kazanır dikenleri eline bata bata toplayan da. Toplayan elindeki yaralara rağmen işine ve hayata tutunur, üretir bundan ülke kazanır. Krizin tüm etkileri solup gider. Çiçek gibi bir ekonomi için bir demet gül alın...
3248.jpg

* * *
Site sahibi Evdeki Kardeşine, oyuncak alır. Oyuncak sadece çocukları değil tüm ülkeyi sevindirir. Oyuncak satıldıkça oyuncakçı evine ekmek götürür. Ekmek yapmak için fırın yandıkça, ekmekçi de kazanır, unu üreten de kazanır, buğdayı yetiştiren de kazanır. Sonuçta tüm evlerin ocağı tüter, ülke kazanır. Krizin son etkileri de ortadan kalkar. Yüzü gülen bir ekonomi için gelin siz de bir oyuncak alın.
* * *
Site sahibi karnı acıkır, sabah ilk foruma girer, bakımını yapar. Sonra karnını doyurmak için bir gevrek alır. Sıcak paranın dolaştığı canlı bir ekonomi için sıcacık bir gevrek alın. Siz gevrek alırsanız, gevrekçi kazınır, fırın da kazanır. Fırına un satan toptancının işi yürür, unu yapan üreticinin değirmeni döner. Sonuçta memleket kazanır. Krizin etkileri bayatlar gider. Çıtır çıtır sıcacık parayla dönen ekonomi için durmayın siz de gevrek alın...

rizelliteze20simit20freut7.jpg

Her şey Özgür'ün başının altından çıkıo  :d
Vay site sahibi vay.. Arabanda porshe mu ne..

crt' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Süper. :o
Siz hele de bu arabayı bana verin hiç çıkmaz  forumda  24 saat aktif olurum  :  (

[/quo
crt' Alıntı:
Bu nacizane küçücük  isteğime    (olumlu) bir yanıt gelmediya neyse  hala umudumu kaybetmedim..
Neyse  biraz daha  bekleyelim  : (
Su Perisi' Alıntı:
Süper. :o
Siz hele de bu arabayı bana verin hiç çıkmaz  forumda  24 saat aktif olurum  :  (

Ayrıca da konu çok eğlendiriciydi teşşekkürler: )

vay yavrum vay
şu arabanın bana verileceğini bilsem siteyi çalarım :D
herkesi moderatör yaparım
günde 8 değil 10 girsin diye yönetici yaparım
sonra gelsin paralar gelsin arabalar
sonra bi güzel yakalanırım site sahbine
bi temiz sopa yerim
sonra hapis  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hayalhane: ) yavaş ol  bakalım bu araba verilecekse şayet
Senden önce sırada ben varım.
Siz bana bu arabayı verin hiç çıkmaz  Forum'da online olurum..
Kendini Geliştir sitesi'nin adını Türkiye'nin dört bir yanına
Daha olmadı sınırları da aşar  asya-avrupa kıtasına taşırım
"Vur sazıma inlesin
Tüm Türkiye dinlesin
En güzel forum
www.com.kendinigeliştir.com"dur
Bu böyle bilinsin.."
der şiirler yazar besteler yaparım : ) 

Hala yönetimden ses yok : ( 
(tabi bunlar şaka durup dururken fırsatçı durumuna düşmeyelim )

bencede sen fırsatçısn
ama ben ölemiyim yaa
arabayı bana verin
bide yetki  versinler
herkesi moderatör yaparım
crt yi banlarım
sonra kaptırmayım siteyide arabayıda  : )

o arabadan sonra hepimiz yerine göz diktik Özgür :D müthiş güldüm ya çook teşekkürler ;D ;D :D :D

blt.cemile' Alıntı:
Arabaya göz dikenlerin sayısı arttı ;D
BENDE İSTİYORUMMMMMM ;D ;D ;D
sen durrrr
benim o araba
vermemmmmm
crt ye vermedim bide sen çıktın
yok sana da yok araba
sadece BENİMMMM ;D ;D ;D ;D ;D

peki ya bu arabanın benzini nerden alınacak su gibi içer bu benzini içmeyi birak kimbilir ne eder  :D
benzin alırız abd kazanır iran kazanır ırak kazanır türkiye kazanır ama kaybeder  :-\ ;)

asukaki' Alıntı:
peki ya bu arabanın benzini nerden alınacak su gibi içer bu benzini içmeyi birak kimbilir ne eder  :D
benzin alırız abd kazanır iran kazanır ırak kazanır türkiye kazanır ama kaybeder  :-\ ;)
doğru ama
arabayı alınca ben kullanmaycam
satarım,parasınıda alır bi iş falan kurarım heral :D

hayalhane' Alıntı:
asukaki' Alıntı:
doğru ama
bak bu sefer kazaniriz işte :D

asukaki' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
asukaki' Alıntı:
doğru ama
bak bu sefer kazaniriz işte :D
yaaa az uyanık değilim hani :P :P
kimseye kaptırma arabayı
site sahibinin yerine göz diktim
temkinli, olsun,suikaste kurban gitmesin ;D ;D ;D suikast ederken siteye
çalınmasın babında :D :D :D ;D

Geri