Gerçekten ŞaşılaçakÇok Acı ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crt

Kullanıcı
6430.jpg

Yedi yaşındaki Deepak Paswaan, Hindu tanrısı Lakshmi'nin reenkarnasyonu olduğuna inananlar da onun şeytan olduğunu düşünenler de var. Ama Deepak ve yoksul ailesi, bu sağlık sorununun yarattığı trajediden kurtulmak için tıp dünyasından yardım istiyor.

ÇOCUĞA ADAK ADAYIP DUA EDİYORLAR
Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Bihar köyünde yaşayan küçük çocuktan para dileyenler de var, adak adayıp çiçekler getirenler de. Bazıları ise 'uğursuzluk getirdiği' iddiasıyla küçük çocuğu gördükleri yerde taşlıyor.

Bir çocuk bu yaşa kadar nasıl görmezden gelinir tedavi edilip ameliyat edilemez anlayamadım ..
Çok garip inanmak gerçekten güç..
Artık cehaletin bu kadarı diyorum  adak adama konusuna da hiç girmeyeyim.. !

ayyy gerçekten şaşılmamak elde değil varmı böyle dedirtecek türden yani allah ailesine sabırlar versin diyorum

Bu kadarda olmazz dedirtiyor,çok acı,çok zor bir iş olmasa gerek bu teknoloji devrinde bu çocuğu tedavi etmek.
Bunu geçtik,yahu cehalet bataklığınada bu kadar batılmaz, bir çocuğu tanrı görmek veya şeytan görerek taşlamak ki nasıl bir vicdan bu masum çocuğu taşlıyabiliyor.Yazıklar olsun :-[

Şeytan diyenler,taşlayanlar cehaletin dibinde.
Üzücü bir görüntü :-\

Aman Yarabbi için cız etti çocuğu görünce. :'( :(
HAlimiz ne kadar şükretsek azdır.

OCUĞA ADAK ADAYIP DUA EDİYORLAR
Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Bihar köyünde yaşayan küçük çocuktan para dileyenler de var, adak adayıp çiçekler getirenler de. Bazıları ise 'uğursuzluk getirdiği' iddiasıyla küçük çocuğu  gördükleri yerde taşlıyor.

Bu ne zihniyet,ne cehallet.Söyleyecek bişey bulamıyorum.
Yazık!...

Geri