Gerçek masaüstü bilgisayar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

ayben

           

             Bilişim ABD'nin Las Vegas kentinde başlayan Elektronik Fuarı'nın (CES-Consumer Electronic Show-Tüketici Elektroniği Fuarı) açılışında yaptığı konuşmada bilgisayar kullanıcılarının yakında klavye ve fareyi bir kenara atacaklarını ve bunun yerine PC'lerini el hareketleriyle kullanacaklarını belirterek, gelecekte bilgisayarlı mobilya ve ev eşyalarının olduğu bir dünya olacağını, bilgisayar kullanımının çok daha artacağını söyledi.

            Gates, fuarın açılışındaki konuşmasında, Microsoft'un geçen yıl sonunda konseptini geliştirdiği, el hareketleriyle kullanılan geniş bir masa şeklindeki dokunmatik ekranlı bilgisayar Surface" adlı cihazı da tanıtarak, "Bu teknolojinin şimdilik daha başındayız, yazılım programcıları bu platformu geliştirecekler" dedi.


             Açılış konuşmasında ayrıca, "görsel tanıma" adını verdikleri ve geleceğin mobil telefonlarında kullanılacak bir teknolojinin prototipini de tanıtan Gates, bu teknolojinin, cep telefonu kamerası bir cisme tutulduğunda bununla ilgili verileri kullanıcıya aktardığını kaydetti.


İzleyin, görün!

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=rP5y7yp06n0[/flash]
 
Tek kelime ile muhteşem..  :o Bu teknolojinin ülkemize gelmesi ne kadar sürer bilinmez ama gerçekten muhteşem.. Teşekkür ederim.  :)
 
Bende bayıldım harika bir alet teknolojinin en son ürünü işte ;)
Rica ederim :)
 
korkuu' Alıntı:
İyi ama  ülkemize gelmesi ve ondan ne kadar faydalanacagızımı iyi bilmek gerekır.

Şimdi korkuu bak beni korkutmazsınn ;) bu 1...
2.'si haberin içeriği bu kadardı takip ediyorum alcağımdan değil ama merak ettim açıkçası bir haber alırsam paylaşırım.
Olmadı sen takib edersen sen bizle paylaş :) ;)
 
Bill Gates'de resmi bir açıklama yaptı bugün gazetelerde.. Lakin ülkemize gelmesi ne kadar sürer ve maliyeti ne olur tahmin edebiliyorum..  :D
 
bunlar tüketime yönlendiren gereksiz yenilikler.bu kadar teknolojiye hiç lüzum yok.
 
Bide şu açıdan düşün. Güvenlik için dijital imzalarla uğraşıp sıradan birinin KEYLOGER kullanarak hesabınızı boşaltması mümkün. Ama bu şekilde kullanılan bir masaüstü pc'niz olursa kalemle(digital) imzanız sizi bu gibi durumlardan koruyabilir. Daha birçok avantajda sağlıyacaktır. Tüketime yönlendireceğiyse gerçek. Katılıyorum.
 
Geri
Üst