Heheheh Boş beşik. Bu isimde birde film vardı ha fatma ablanın :d Kartallar bebek yiyodu felan doğayla içiçe bir filmdi :d Ay nereden nereye bagladım valla. Nennniii oğul oğul nenni yavrum yavrum neniii bebek oyyyyyyyy. Beşik sanıdığımız gibi teknolojinin deel zaar :d
Valla belki inanmıcan ama bende o yaşlardaydım :d Yav mecbur izledik tv tek kanal ayda yıld bi türk filmi oynuyo. Vs vs vs işte. Jumper gibisin o zaman zaar bir o şehirde bir o kıtada. Zatı fazla kıpraşırsan ban yemen yakındır. Ama bu konuda bahsi geçenlerle tatlıya bağlarız heheh.
Bah adminlere bi ev bi araba al süresiz ban yasagı felan yemezsin. Evin metre karesini ve arabanın markasını bir ara görüşelim hehhehe..
Dipnot: O film gayet hoştu yav özellikle ben fatma giriğin kaynanasına deli olmuştum :d
beni fazla oyalama o zaman banlada kurtulayım bari... bu ekonomik krizde ne evi ne arabası :S ben büyükanıtla rte'nin mezara gidecek sırrı merak ediyorum hem az onla ilgilenirim banlanırsam... burası dikkatimi dağıtıyodaaa az geyiğe kaçtık sanki...
ben senin ciddi imajını zedelemeden köşede oynayayım sessiz sessiz ;D
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.