Gelecek 100 Yıl

• Konbuyu başlatan Lidyon
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde Lidyon tarafından oluşturulan Gelecek 100 Yıl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,034 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı Gelecek 100 Yıl
Konbuyu başlatan Lidyon
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
L

Lidyon

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Afyon
www.seoteknikleri.com
Gazetede gördüm bu kitabı. Afyon kitapevlerinde yokmuş. Neyse sipariş ettim, getittirdiler. Heyecanla eve gittim. Hafta sonu kitabı bitirdim. Gerçekten çok büyüleyici ve güzel, şaşırtıcı tahmin ve tahmin etme taktikleri yer alıyor kitapta.

Kitabın Adı: Gelecek 100 Yıl
Kitabın Yazarı: George Friedman

George Friedman Kimdir? Neyin nesidir?
George Friedman dünyanın lider özel istihbarat ve öngörü firması STRATFOR'un kurucusu ve CEO'sudur. O sıklıkla medya uzmanı olarak tanınır ve içlerinde Amerika'nın Gizli Savaşı'nın da olduğu dört kitap ve ulusal güvenlik, bilgi savaşımı, bilgisayar güvenliği ve istihbarat sektörü üzerine yazılmış sayısız makalenin yazarıdır.

Bu kitabı bir an önce biryerlerden temin edip okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

S

spiritualsigns

ne si büyüleyici daha çok detay alalım mümkünse.. neyi tahmin ediyoruz... ne tekniği... Nostradamusun 2009 versiyonu ise almayalım tabii...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
21. yüzyıl için öngörüler sunmuş yazar ve eklemiş..
"Kristal bir kürem yok...Yine de,mükemmel olmasa da geçmişi anlama ve geleceği tahmin etme konusunda beni öne çıkaran yöntemlerim var" diyerek başlamış kitabına..
ve bir ilüstrasyonlar listesi içinde dünyadaki ülkerler ve Starejik konumları ile öngörülerde bulunmuş,içinde Türkiyede var,baktım şöyle bir öngörülerine,bilmedigim bir şey yok,diger ülkeler içinde bilindik şeyleri sıralıyorsa,boşa kayıp bir zaman..
Kızım görür görmez istedi,kitapalrla pek arası yoktur istedi tek okusun da alayım diye almıştım kitabı...Şimdi bakıyorum kitap yarısına bile gelmeden kalmış  ::)