L
Lidyon
Kullanıcı
Gazetede gördüm bu kitabı. Afyon kitapevlerinde yokmuş. Neyse sipariş ettim, getittirdiler. Heyecanla eve gittim. Hafta sonu kitabı bitirdim. Gerçekten çok büyüleyici ve güzel, şaşırtıcı tahmin ve tahmin etme taktikleri yer alıyor kitapta.
Kitabın Adı: Gelecek 100 Yıl
Kitabın Yazarı: George Friedman
George Friedman Kimdir? Neyin nesidir?
George Friedman dünyanın lider özel istihbarat ve öngörü firması STRATFOR'un kurucusu ve CEO'sudur. O sıklıkla medya uzmanı olarak tanınır ve içlerinde Amerika'nın Gizli Savaşı'nın da olduğu dört kitap ve ulusal güvenlik, bilgi savaşımı, bilgisayar güvenliği ve istihbarat sektörü üzerine yazılmış sayısız makalenin yazarıdır.
Bu kitabı bir an önce biryerlerden temin edip okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Kitabın Adı: Gelecek 100 Yıl
Kitabın Yazarı: George Friedman
George Friedman Kimdir? Neyin nesidir?
George Friedman dünyanın lider özel istihbarat ve öngörü firması STRATFOR'un kurucusu ve CEO'sudur. O sıklıkla medya uzmanı olarak tanınır ve içlerinde Amerika'nın Gizli Savaşı'nın da olduğu dört kitap ve ulusal güvenlik, bilgi savaşımı, bilgisayar güvenliği ve istihbarat sektörü üzerine yazılmış sayısız makalenin yazarıdır.
Bu kitabı bir an önce biryerlerden temin edip okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.