GARİP OLAY 5

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derman86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

derman86

Kullanıcı
golgebf7hn8.jpg

Çok ilginç geldi bana,Mısır piramitlerinde de böyle durumların olduğunu okumuştum.
Teşekkürler...

hımmm gerçekten çok ilginç.... birde japonların bunu taa oralara gelip bizden önce keşfetmeleride ilginç olmuş aslında ne uyanıklar

gerçekten çok ilginç. Türkler'in değilde Japon'ların tespit etmesi daha da ilginç ve üzücü :(
teşekkürler derman86

Türklerin bunca yıl onu görmemesi cok sacma..mutlaka gören olmuştur, hemen inanmayalım..tabii eski insanlarımız o kadar güsel düşünmüşlerkii biçok eserlerde böyle zeki fikirleri olmuştur...aslında bizlerde onların torunlarıyızz, bize de yakısır böle şeylerrr:=)

ilginç...erzurumdaki ulu caminin giriş kapısınada güneş vurduğunda prenses resmi çıkıyor...bir akrabamız çekmişti hayret etmiştim...

Arkadaşlar kusura bakmayın ama yazı  biraz komik olmuş. Madem daha önceden tasarlanmış o zaman ne diye japonların görmesini beklemişler. Kimseye söylemeyelim birisi görürse açıklarız falan diye mi düşünmüşler acaba. Gölge güzel ona lafım yok.

maxMESA' Alıntı:
Arkadaşlar kusura bakmayın ama yazı  biraz komik olmuş. Madem daha önceden tasarlanmış o zaman ne diye japonların görmesini beklemişler. Kimseye söylemeyelim birisi görürse açıklarız falan diye mi düşünmüşler acaba. Gölge güzel ona lafım yok.
::)

Geri