K
keyman
Kullanıcı
- 21 Ocak 2009
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
bu kitap 6 milyar insanın yarısın hayattaki yerini anlatıyordurr kesinlikle..
Haklısın biraz dil'i ağır ve negatif başlıyor kitapları ama "aforizmalar" ında daha net anlaşılıyor aslına, kitapta ne demek istediğini..vega' Alıntı:kitabı bende okudum kafkanın yaşamında da olduğu gibi olaylara negatif bakması , baş karakterin çektiği acılar bazı okuyucuları bunaltabiliyor ama elbette bakış açısına bağlı olan bir şey keymanında dediği gibi kafkanın ağır dilini soyut bir şekilde yorumladığınızda harika bir romana dönüşüyor bence herkesin okuması gereken bir kitap
?Su Perisi' Alıntı:Bu konu diger bölüme daha uygun degil mi?
Okudunuz mu?keyman' Alıntı:bu kitap 6 milyar insanın yarısın hayattaki yerini anlatıyordurr kesinlikle..
Evet ordan bahsediyorum Gülşahcım...Gülşah' Alıntı:?Su Perisi' Alıntı:Bu konu diger bölüme daha uygun degil mi?
Sanırım, diğer bölüm derken, " son okuduğum kitap" bölümünü kastediyorsun ama arkadaşımız, okuduğu bir kitabı önermiş
Tabiki önemli olan paylaşmak,ama sitede iki ayrı bölüm oldugu ve bende kitap tanıtımları açarken bir çok sorunla karşılaşıp,sonunda doğru bölüme doğru tanıtımı açmayı öğrendim-öğretildigi için,hakkım olarak burasının degilde tanıtımdaki eksikliginde diger tarafa daha uygun gördügümü söylemek istedim...keyman' Alıntı:önemli olan paylaşmak bence nerde olduğunun ne önemi var ki?
Benim demek istedigimi anlamamışın.Kitap demek ben demek,ben demek kitap demek..keyman' Alıntı:burda önemli olan şeyler ikinci plana mı atılmış yani..sen artık böyle bir kitabı biliyorsun ve yarın bir gün bu yorumlar aklında olacak.. tabi sen hala üyenin kitabı hangi bölümde paylaştığını düşünmüyorsan 8)
Bu yoruma şaşırmadım desem yalan olur.Su Perisi' Alıntı:Benim demek istedigimi anlamamışın.Kitap demek ben demek,ben demek kitap demek..keyman' Alıntı:burda önemli olan şeyler ikinci plana mı atılmış yani..sen artık böyle bir kitabı biliyorsun ve yarın bir gün bu yorumlar aklında olacak.. tabi sen hala üyenin kitabı hangi bölümde paylaştığını düşünmüyorsan 8)
Elbet bütün kitapları merak eder konusundan tut yorumuna kadar büyük bir zevkle okurum ama burda demek istediğim şey farklı..Kitap tanıtımı bana göre zayıf kalmış..Şimdi buraya yeni bir kitap tanımak için tıklıyorum,ve gördügüm şey kitap hakkındaki okuyan kişinin görüşüyle kısıtlı..Eksik oldugunu söylüyorum,kitabı tanıtan kişi olarak daha fazla bilgi veremek yerine,git araştır diyorsun....Şimdi gidipde bu kitap neyin nesi diye araştırma yapamam...
Burda gördüm ve sen kitap tanıtımını yaptıgın için senden kitabın kapak resminden tut,arka kapak yazısına kadar bilgi vermeni istiyorum.. 8)
Emin ol bu kitap için başka bir yerde araştırma felan yapmadım,yapmayacagımda..Bekliyorum 8)
Şimdiden teşekkürler.. :
bence hemen okumalısınız kafka gerçekten inanılmaz bir yazar olaylara negatif yaklaşması dediğiniz gibi toplumsal olaylara karşı öfkesi olabilir tabi ama bu yorumuna rağmen dünyadaki en çok okunan yazarlar sıralansa eminim kafkada aralarında olurdu umarım hepiniz okursunuzGülşah' Alıntı:Haklısın biraz dil'i ağır ve negatif başlıyor kitapları ama "aforizmalar" ında daha net anlaşılıyor aslına, kitapta ne demek istediğini..vega' Alıntı:kitabı bende okudum kafkanın yaşamında da olduğu gibi olaylara negatif bakması , baş karakterin çektiği acılar bazı okuyucuları bunaltabiliyor ama elbette bakış açısına bağlı olan bir şey keymanında dediği gibi kafkanın ağır dilini soyut bir şekilde yorumladığınızda harika bir romana dönüşüyor bence herkesin okuması gereken bir kitap
Sanırım yazar, toplumsal olaylara öfkesini, bu şekilde dile getiriyor.
Diğer kitaplarını henüz okumadım... :-\
Bende konuyu açan üyemizden özür diler ve halen kitap hakkındaki bilgigi daha net şekilde açıklamasını arz ederim..Gülşah' Alıntı:Rakip değilim sadece, cümle içinde kullanmış olduğun; "vermeni bekliyorum, araştırma yapmayacağım" gibi cümleler rahatsız ettiki eminim sen de ne demek istediğmi anlamışsındır.
Elebette görmek istediğin detayları belirtirsin ama uzlüp Superisi.
Konu fazlası ile dağılmıştır.
Konuyu açan üyemizden kendi adıma özür dilerim.