FETİH 1453

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde olası tarafından oluşturulan FETİH 1453 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,451 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı FETİH 1453
Konbuyu başlatan olası
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Tek kelimeyleŞAHANE bayıldım gerek oyuncu kadrosu olsun gerek ses sistemi gerek kurgusu harika istanbul yeniden fethedilse böyle fethedilirdi heralde mutlaka izlenilmesi gereken bir film diye düşünüyorum ama mutlaka ve mutlaka sinemada dvd den değil yorumlarınızı bekliyorum

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Filmi henüz izlemedim...(Nedense pek merakta etmiyorum)
Fragmanından ,televizyon reklamlarından izlediğim kadarıyla belliki oldukça masraf yapılmış emek harcanmış...
İstanbul'un Fethi bir devri kapatarak yeni bir çağı açmıştır.
Ancak İnsanların kan revan içinde kılıçtan geçirildiği kanlı savaş sahnelerinden hiç mi hiç hoşlanmıyorum.!
Zaten çocukluğumuzdan buyana kalleş (kahpe) Bizans  filmleri izleyerek geçti en güzel çağlarımız :)
Olayların siyasi boyutuna ise hiç girmeyeyim.!Bilirim çok anlı şanlı bir tarihimiz vardır..Ancak ülkemin helede güzel İstanbul'umuzun şu son keşmekeş halini düşündükçe kahroluyorum...
Neyse İyi seyirler(:)

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
kesinlikle doğru fatih sultan mehmet istanbul un şu halşini görse eminim kahrolur bırak fetih düşüncesini tahtdan inerdi diye düşünüyorum

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
en kısa zamanda yorumlarını bekliyorum beni habersiz bırakma ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Teşekkürler @olası film hakkında ki yorumların için
Bu filmde seyredilecek sinema salonuda çok önemli
Ve şu ara en çok geyiği yapılan film
-Filmin sonunu biliyorum arkadaş,İstanbul'u Osmanlılar Fethediyor :p

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
haklısın sinema salonudaçok önemli ama bence izlemeye değecek bir film alanında tek olması onuçok konuşuluyor yapıyor bence ve çok emek harcanması

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
İzledim. Hatta ilk günü izledik.
Abartılacak bir film değil. Ama iyi bir TÜRK YAPIMI olmuş. Sinemacılık açısından "çağ atladık" dedirtiyor.

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Hoş bi filmdi.. Bende beğendim.. Ama bazıları Ulubatlı Hasan ı çok ön plana çıkarmış diyorlardı filmde.. Lağamcılar falan hepsi çok iyiydi. :)