FBI: Evet, UFO düştü ve içinde 3 uzaylının cesedi bulundu

• Konbuyu başlatan waree
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde waree tarafından oluşturulan FBI: Evet, UFO düştü ve içinde 3 uzaylının cesedi bulundu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,171 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı FBI: Evet, UFO düştü ve içinde 3 uzaylının cesedi bulundu
Konbuyu başlatan waree
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
W

waree

Kullanıcı
9 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Varlığı yıllardır tartışılan ve ABD makamlarının resmi olarak doğrulamadığı “uzaylılar” tartışmasının cevabı 61 yıl sonra geldi. Yayınlanan FBI raporlarında düşen UFO’nun boyutu, insan benzeri uzaylıların giydiği kıyafetler açıkça tanımlanıyor.

İnsanoğlunun en çok merak ettiği konuların başında gelen uzaylılar ilk defa resmi olarak doğrulandı. Federal Araştırma Bürosu (FBI) 1950’de, ABD’ye düşen bir uzay mekiği hakkında hazırlanan özel raporunu önceki gün yayınladı. New Mexico’da düştüğü iddia edilen fakat yıllardır varlığı reddedilen uçan daire hakkında yayınlanan raporda, uzaylıların boyu, mekiğin şekli ve boyutu gibi en ince detaylara yer veriliyor. İsmi açıklanmayan bir kaynak tarafından verilen bilgiler doğrultusunda Washington’da, gizli ajan olarak görev yapan Guy Hottel’in hazırladığı raporda “New Mexico’da üç uzay mekiği ele geçirildi” açıklaması yapıldı.

90 santimetre boyundalar

22 Mart 1950 tarihli belgede “Uçan cisimler ortaları yükselen birer daire şeklinde tanımlanabilir. Cismin çapı 15 metre. Her araçta insan vücuduna benzer üç ceset bulduk.

Bulunanlar 90 santimetre boyunda ve metalik kıyafetler giyiyor. Her birinin vücudu pilotların giydiği kıyafetlere benzer bandajlarla kaplı. Mekiklerin New Mexico’da bulunmasını bölgedeki üst düzey radar sistemine bağlıyoruz.

Uzay mekiğinin kontrol mekanizmasıyla radarın karıştığını tahmin ediyoruz” açıklamasında bulunuldu.

Sonunda açıklandı

New Mexico’da bulunan Roswel kasabasındaki askeri üsse, 2 Haziran 1947’de bir UFO düştüğü iddia edilmiş, uzaylılar üzerinde bilimsel araştırmalar ve otopsi yapıldığı öne sürül-müştü. İddiaların artması üzerine ABD ordusu “Hava kuvvetleri uçan mekik buldu” başlıklı bildiride “Uzay mekiği hakkındaki iddialar dün gerçek oldu. Roswell Karargahı Hava Üssü’nde bir cisim bulduk” açıklaması yapmıştı. Fakat resmi makamlar 24 saat sonra bu açıklamayı geri çekerek, uçan cismin sadece sıradan bir hava balonu olduğunu bildirerek iddiaları yalanlamıştı. 1947’de FBI tarafından yayınlanan bir başka belgede ise uzay mekiğinin altı köşeli olduğu açıklanmıştı. Belgelerde bu bilgilerin, ulusal güvenliğe darbe vurmamak için NBC ve AP ajansı tarafından yayınlanmadığı belirtildi.

‘Hey dünyalı biz dostuz gerçek oluyor’

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan FBI raporlarını şöyle yorumladı, “Raporlar evrende başka yaşam formları olduğunun ispatı. Negatif güçler dünyayı ele geçirmek isteseydi bunu binlerce yıl önce yapabilirlerdi. Türkiye’de MİT ve Hava Kuvvetleri İstihbarat biriminde UFO’larla ilgili yakın gözlem raporları var. Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, 4 uçakta 8 üst düzey eğitimli askeri personelle 18 dakika boyunca, bir UFO’yu gözlemlediklerini, yan yana uçtuklarını ve inanılmaz manevralar yaptıklarını açıkladı.“

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bir gün herkes inanmak zorunda kalacak .Hala inanmayan insanlar var çünkü ;D
hatta UFO olduğunu düşündüğüm bir ışık nesnesini bizzat kendim çıplak gözle gördüm desem?
Paylaşıma teşekkürler.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Her nekadar resimlerinden tanımaya çalışıyorsakta somut olmayan şeyler biraz yoruma açık oluyor.
Sanırım gözümle görmeyince zor inanacak gibiyim:)
Türker:)
(Sakıncası yoksa eğer) anlatsana Ufo'yu nerede nasıl gördün?

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Her nekadar resimlerinden tanımaya çalışıyorsakta somut olmayan şeyler biraz yoruma açık oluyor.
Sanırım gözümle görmeyince zor inanacak gibiyim:)
(Sakıncası yoksa eğer) anlatsana Ufo'yu nerede nasıl gördün?
Bir soru : Amerika yı gördünmü daha önce ? :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Üzgünüm :( şimdilik ulusal sınırlar dışına çıkmadım:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Bir gün herkes inanmak zorunda kalacak .Hala inanmayan insanlar var çünkü ;D
hatta UFO olduğunu düşündüğüm bir ışık nesnesini bizzat kendim çıplak gözle gördüm desem?
Paylaşıma teşekkürler.
;) ;)  Güzel kurgular var inanmayanları da artık kesin inandıracak türden hemde:)
Şahsen ben bile kapılıp inanacağım diye korkuyorum,
Hey gidi uyuyan insanlarım heeey:) ( şahsi düşüncemdir)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Üzgünüm :( şimdilik ulusal sınırlar dışına çıkmadım:)

O zaman amerika yok senin için  :)
Walla inanmak için birçok sebep var ama benim için en önemli 3 tane olanı söyliyim.
1.Diğer gezegenlerde,evrenlerde farklı yaşamlar olmama ihtimali olamaz.
2.Neden insanlar UFO var veya yok iddiasına girsin durduk yere?İnandırmak veya inanmak kimseyi zengin etmeyecek :)
3.Sanırım gördüm
  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:) Ameriyka'yı yok saymak ne mümkün?Kanımıza işlemiş :)
Evren hakkında benimde oldukça merak ettiğim konular var ..
Hani "Herşeyi Allah yarattı" deyip oturan bir tip değilim:)
Ya merakta bırakma anlat işte nasıl gördün?

W

waree

Kullanıcı
9 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Dünyada hayat varsa diğer gezegenlerde de  hayat olma ihtimali bana çok doğal geliyor tabi uzaylıların da olması :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Amerika ile başedemiyoruz ..
Birde uzaylılarla işimiz daha bi'zor olacakya hayırlısı olsun bakalım:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
http://www.siriusufo.org/tr/sik_sorulanlar.asp

Geçenlerde merak üzerine araştırma yaparken yukarıdaki linkteki yazıda  insanlarla "rüya yollu iletişim kurdukları  bilgi paylaştıkları söyleniyor.hatta kendi ağızlarından konuşyorlar:) ben küçüklüğümden beri rüyamda görürüm hatta geçen sene paylaştığım bi rüyam vardı bu sitede :) ...
http://www.kendinigelistir.com/forum/garip-olaylar-ilginc-bilgiler/ingilizler-uzaylilara-ates-acmis!/msg237652/#msg237652

oturup çay bile içti,m yahu ben bu varlıklarla rüyamda
hani demem o ki.. ben onlardan birimiyim :):)

ayrıca ilgilenen ve daha önce okumayan arkadaşların en üste verdiğim linki tıklayıp sıkılmadan okumalarını tavsiye ederim :)