Eyvah! Dünya ya geliyorum

• Konbuyu başlatan cantuuu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde cantuuu tarafından oluşturulan Eyvah! Dünya ya geliyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,395 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Eyvah! Dünya ya geliyorum
Konbuyu başlatan cantuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cantuuu
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
  Mükemmel anne baba olmak ile bilinçli anne baba olabilmek arasında dağlar kadar fark var.

Örneklerimi işte;

]

[/URL

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Aklıma geldi diyorum ki planlı aile için ve de iyi bir birey yetişebilmesi için,

Anne baba olmadan önce bir kurs ya da eğitim verilmeli çiftlere ve de zorunlu olmalı ondan sonra bebek yapmalarına müsade edilse nasıl olurdu ::)

Çok mu ütüpik oldu:) Ama gerçekten günümüzde evlen hemen çocuk yap nasıl olsa büyür mantığı var.....

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Aklıma geldi diyorum ki planlı aile için ve de iyi bir birey yetişebilmesi için,

Anne baba olmadan önce bir kurs ya da eğitim verilmeli çiftlere ve de zorunlu olmalı ondan sonra bebek yapmalarına müsade edilse nasıl olurdu ::)

Çok mu ütüpik oldu:) Ama gerçekten günümüzde evlen hemen çocuk yap nasıl olsa büyür mantığı var.....
Harika  :alkis

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Daha da ilerletelim ee günümüzde işe alınırken x sınav y belgesi z notu isteniyor ya

Evlenmeden önce nikah memuru anne baba olabilir sertifikasını görmeden nikah kıyamamalı  ;D

Kökten çözüm işte

Yeni gelen nesile bir iyilik yapalım güzel olur

:laylaylom