Kitap hakkında biraz daha bilgi verseydin keşke yada arka kapak yazısını ekleseydiniz.. Öneriniz daha etkili olurdu benim için degil okumayanlar için fikir edinmiş olurlardı...
Çok eskiden okudum çokda aklımda kalmadı ama tek aklımda kalan Türk edebiyatında ilk psikolojik roman oluşu ve evliliklerinin tek düzeliginden sıkılmış bir çiftin renklendirmek adına yapmış oldukları girişim ve mutsuz bir son... Güzel ve yalın bir dille aktarış şekli ile severek okudugumu hatırlıyorum... Teşekkürler....
Kitap Dili ve anlatamı harika kadin erkek ilişkilerinde insanlarin bilinc alti psolojilerini goz onune cıkartan dogru tespitler yapilmiş guzel bir psikolojik roman..Ama inanın suat gibi bi eşim olmasini istemezdim icten pazarlikli derler bölelerine Ama necip atese atlayınca dedimki kadinin bi bildiği varmiş Arkadaslar saka bi tarafa cok sıkıldım ben bu kitabi okurken..(
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.