evlilik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sevgili Kerim:)Zaman zaman hepimiz karamsarlaşıyoruz ki ..
Helede ben çaresiz kalışıma isyan ediyorum ama önemli olan umutlarını kırmamak azimli olmaktır ..
Sen kararını vermişsin ve başaracaksın da..
Umarım polis olur İstanbul'a geldilirsin ve Taksim'de  kutlarız bu güzel günü..
(yemek için teşekkür ediyorum hesaplar ablandan)

Aaa olur mu hiç öle şeyy :D Neyse hayırlısıyla olim de bakarız.. Olmasamda mutlaka bişey olurum da.. Ben bulurum sizi :)

Çarşı:)Seni Unutmayacağım
Bakarsın bir bahar bayramında Taksim'de karşılaşırız..

Tipik bir evli adam
drinken20105xldd4.gif

yahu bu çok güldürdü beni:))

"Benim düşünebildiğim en mutlu evlilik, sağır bir erkekle kör bir kadının evlenmesidir.."
Calvin Coleridge

Bu güne kadar hiiçç görme sorunum olmadı..
Demekki benim için mutluluk daima bir hayal olarak kalacak
20.gif

;D ;D valla bir kadın olmama rağmen gayette komik buldum.. abartı değil bence.. zaten abartılı olmasaydı MİZAH bölümünde kendine yer bulabilir miydi???? üstelik gerçeklik payıda yok değil..

neslican' Alıntı:
;D ;D valla bir kadın olmama rağmen gayette komik buldum.. abartı değil bence.. zaten abartılı olmasaydı MİZAH bölümünde kendine yer bulabilir miydi???? üstelik gerçeklik payıda yok değil..
Tabikiide Mizah zaten abartıdan ibaret.sana katılmıyorum.aranıyosun neslican :P
Ayrıca bu evlilik konusunu neden öcü gibi gösterirler anlamıyorum.bu tür haberlerden ve mizahlardan etkilenenler vardır elbet.insanları korkutarak doğru evlilik yapmaya zorlamak anca bizde olur zaten  :(

turtur' Alıntı:
neslican' Alıntı:
Tabikiide Mizah zaten abartıdan ibaret.sana katılmıyorum.aranıyosun neslican :P
aranıosun derken? birde ne anlamda katılmadığını sorabilir miyim?

Sevgili gençler:) Hohbetlerinizde yazıp çizerken biraz daha dikkatli olun ve birbirinizi incintmeyin lütfen..
Evet "Aranıyorsun" sözcüğü benimde dikkadimi çekti ..
sanıyorum ki maksadını aşan istenmeden söylenmiş bir söz..

Geri