Evlilik hakkında lütfen yorumlanızı bekliyorum.

• Konbuyu başlatan galerli
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde galerli tarafından oluşturulan Evlilik hakkında lütfen yorumlanızı bekliyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,143 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Evlilik hakkında lütfen yorumlanızı bekliyorum.
Konbuyu başlatan galerli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
G

galerli

Kullanıcı
1 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim. Başlangıç görücü usulü oldu ancak aşka dönüştü ve 1 yıllık nişanlılık döneminin ardından evlendik.

Eşime karşı hiç bir zaman küfretmem, hakaret etmem, ona karşı her zaman nazik ve anlayışlı olurum, hiç bir eksiği yoktur, sevgi desen en alasından, saygı desen en alasından, anlayışlı olmak dersen yine öyle, hasta olsa onu alır dünya çapında isim yapmış alanında uzman doktorlara götürürüm (Ancak hepsi bu çok sağlıklı derler. Bu yüzden numara yaptığını düşünüyorum.) her zaman beni suçlar sen bana güvenmiyorsun, bana inanmıyorsun, beni sevmiyorsun vs. gibi sözler söyler.
Her zaman başta annesi ve halaları olmak üzere yönledirme alır. Ne zaman bu insanlarla görüşse o gün birşeyler bulur ve tartışırız.
Yine bu kişiler olmadık dedikodular çıkarırlar ve çıkan dedikoduların hepsini çürütürüm.

Velhasıl kelam, çevremdeki herkes buna eşimin yakın çevreside dahil benim için mükemmel bir eş olduğumu söylerler. Bunu hatta komşular bile fark etti ancak benim eşim bunu fark etmedi.
Şimdi sormak istediğim şu bir insan nasıl bu kadar kör olabilir anlayamadım gitti. Bu konuda önerileriniz nelerdir. Bazıları gibi küfredip, üstüne hakaret ekleyip daha sonrada eşek sudan gelene kadar döveyimmi yoksa anlayışlı olmaya devam mı edeyim. Ne yapacağımı şaşırdım.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Değerli Galerli..
Yazını büyük bir dikkatle okudum...
Bir kadını  yani eşini; eşek sudan gelene kadar dövmek...,Hakaret etmek gibi çok ilkel bir davranışı uygulamayacağın kanısındayım ama yine de dehşete kapıldım gerçekten çok üzüldüm...
Tabii bu arada profiline baktım... 34 yaşın da olduğunu belirtmişsin...
Belliki yaşçada oldukça olgun bir kişisin...
Yanılmıyosam evliliğinize dıştan müdehale var...Ne senin ailenin nede eşin tarafının sizi olumsuz yönlendirmeye hakkı yok...
Sorunlarınız varsa eşinle konuşarak çözmeniz gerekiyor..
Evlilikte, farklı düşünce ve karekter,farklı aile yapısındanki iki kişinin bir arada yaşayabilmesi ve birbirini anlaması biraz zaman alacaktır...
Ama sen eşimi yok en iyi doktorlara görürüyorum, yok şunu aldım ,ona iyi davrandım..Yok 'çevrem benim mükemmel eş olduğumu' söylüyor gibi sözlerle bastırıyor  ezici ve yanlış davranıyorsun gibime geldi...
  Karşılıklı beklentilerinizi  sevecen bir tavır içerisinde konuşarak çözmeye,hatalarınızı düzetmeye çalışın...
Evliliğinizi yürütemeyecek noktaya gelirseniz ki en son düşünülmesi gereken bir davranış..Medeni biçimde ayrılırsınız..
Ama şiddet asla.!
Selamlar

Videoyu izlemeni öneriyorum...
http://www.uzmantv.com/turkiyede-evlilikler-hangi-nedenlerle-bitiyor

G

galerli

Kullanıcı
1 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
Arkadaşım çok sağol Allah razı olsun gerçekten çok yardımcı oldun özellikle şu kısım dikkatimi çekti "Ama sen eşimi yok en iyi doktorlara görürüyorum, yok şunu aldım ,ona iyi davrandım..Yok 'çevrem benim mükemmel eş olduğumu' söylüyor gibi sözlerle bastırıyor  ezici ve yanlış davranıyorsun gibime geldi..." gerçekten farkında olmadan ukalalık yapıyormuşum

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Değerli Galerli..
Bundan sonra eşini üzmeyeceğine ..hatta 'sen mükemmel bir eşsin' diyerek eşini dışlayıp seni dolduruşa getiren samimiyetsiz çevrene fırsat vermeyeceğine kesinlikle inanıyorum...
İyi bir eş iyi bir insansın..Lütfen bu özelliğini daha da güçlendir...
İnan bana herşey çok daha güzel olacak...
Şu sözümüde dikkate alırsan sevinirim... Evlilikte 'Ben' değil... 'Biz' olmalı...Çünkü nikah defterine atılan imza (bana göre) iyi ve kötü günde birbirimiz içinvarız anlamını ifade eder
Zamanla insanları daha iyi tanıyacak CRT ablam haklıymış diyeceksin...
Tüm güzellikler sizin olsun ..Sonunsuz mutluluklar diliyorum.
Sevgi ve selamlar

(Unutma evliliğiniz zamanla dahada rayına oturacak ...Bekliyorum iyi haberlerinizi.)

C

charbydis

Kullanıcı
5 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
Eşiniz kaç yaşında ?