İlk defa böylesi komik ismler duyuyorum fatıma,( çok çekiciymiş)murad.(kaçıncı acaba)osman ( osmanlı devleti olunca kökümüz) mecca( batılı herhalde) :kihkih
Şimdiki zamanımızda da olsa böyle markalar düşünmesi bile komik. Ajdar..( sigara paketinin üzerindeki resmi düşündükçe.):kihkih banu alkan..( nerde,nasıl içmek isterseniz için beni şeçin) :kihkih
sizinde aklınıza gelen sigara üzeri resimlerini görmek istediginiz yazın yazın..:kihkih
ne ilginctir ki... bir resim haricinde hep ingiliz vari insanlari konu edilerek yapilmis baskilar...
ve birde bu tarihler eski olduguna göre türkisch kelimesi yerine osmanli kelimesinin kullaniliyor olmasi lazimdi sanirim...yani ben bir oynama var gibi algiladim...yaniliyorda olabilirim dogal olarak...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.