Kesinlikle çok keyifli.Feveran Estomp' Alıntı:Bu tür hobilerle uğraşmak , insana huzur veriyor olmalı. Keşke bu sabrı gösterebilsem.
Kesinlikle katılıyorum bu sözüne.Feveran Estomp' Alıntı:Kutu kolanın kapaklarının renkli olduğu zamanlar , anahtarlık yapmak için bol bol içerdim.. Bu tür basit şeyler bile insana mutluluk verebiliyor.
Yaz yaz...efsane_18' Alıntı:Aklıma bi hobim geldi ama yazmim çok zalimceydi.. Çok güzel yaratıcı bi sanat paylaşım için saol..
cidden ya....Zynep' Alıntı:Çok hoş olmuşlar. Ne ilginç merakları olan insanlar var...
Yok yok yazmim feciii yaramazlık ötesi bişidi ;D ;DZynep' Alıntı:Yaz yaz...efsane_18' Alıntı:Aklıma bi hobim geldi ama yazmim çok zalimceydi.. Çok güzel yaratıcı bi sanat paylaşım için saol..
Sen de çok muzip şeyler var benim kafama uyan.
kesinlikle katılıyorumMEDİHA' Alıntı:cidden ya....Zynep' Alıntı:Çok hoş olmuşlar. Ne ilginç merakları olan insanlar var...
Site genelinde mail adresi yayınlamak sakıncalı olabileceği nedeniyle yasaktır. Mesaj tarafımdan değiştirilmiştir. Lütfen ilgili kişiye özel mesaj ile ulaşın. Teşekkürler.sinan_Sari' Alıntı:hocam çok teşekkur ederim ben böle minyaturlerin özel yapım malzemelerin hastasıyım paylaşımlarını bekliorum elinde varsa gene bana ulaşırsanız sevinirim @hotmail.com