T
turtur
Kullanıcı
Hepimizin bildiği gibi zaman geçtikçe insanların tarzı,renkleri ve görünüşleri git gide değişmekte.Kimisi birçok nedenden dolayı veya çevresine ayak uydurma adına tekdüze bir giyim şekli belirlemiştir kendine .Genelde saçlar kısadır,Yumurta topuk giyer,tesbihi sever.Ben bunlara korkusundan çakma polat gibi takım elbise giymeden sokağa adım atmayanlarda derim ))) Kimisi ise herzaman rahat giyinmeyi hatta mümkünse işine spor eşofmanlarıyla gitmeyi yeğler...Emo görünüşlü tipler,metalci olayım derken şekilden şekile girmiş dövmeleri ve zincirleriyle diğerlerinden ayrılanlarda cabası...
Birde modern trend dediğimiz,modayı takip eden,hani erkek adam böyle şeyler takmaz , giymez dedikleri ; küpeli, dahabi unisex giyinen insanlarda son dönemlerde bayağı çoğaldı sanırım
Sizce bunun ortası varmıdır? Yoksa herkes dış görünüşünde estetik tanımaksızın serbest olmakta hakkı varmıdır? Görüşlerinizi bekliyorum ...
Birde modern trend dediğimiz,modayı takip eden,hani erkek adam böyle şeyler takmaz , giymez dedikleri ; küpeli, dahabi unisex giyinen insanlarda son dönemlerde bayağı çoğaldı sanırım
Sizce bunun ortası varmıdır? Yoksa herkes dış görünüşünde estetik tanımaksızın serbest olmakta hakkı varmıdır? Görüşlerinizi bekliyorum ...