ERKEKTE MODA...

• Konbuyu başlatan turtur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde turtur tarafından oluşturulan ERKEKTE MODA... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,453 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı ERKEKTE MODA...
Konbuyu başlatan turtur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cantuuu
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
  Hepimizin bildiği gibi zaman geçtikçe insanların tarzı,renkleri ve görünüşleri git gide değişmekte.Kimisi birçok nedenden dolayı veya çevresine ayak uydurma adına tekdüze bir giyim şekli belirlemiştir kendine .Genelde saçlar kısadır,Yumurta topuk giyer,tesbihi sever.Ben bunlara korkusundan çakma polat gibi takım elbise giymeden sokağa adım atmayanlarda derim ))) Kimisi ise herzaman rahat giyinmeyi hatta mümkünse işine spor eşofmanlarıyla gitmeyi yeğler...Emo görünüşlü tipler,metalci olayım derken şekilden şekile girmiş dövmeleri ve zincirleriyle diğerlerinden ayrılanlarda cabası...
Birde modern trend dediğimiz,modayı takip eden,hani erkek adam böyle şeyler takmaz , giymez dedikleri ; küpeli, dahabi unisex giyinen insanlarda son dönemlerde bayağı çoğaldı sanırım :)
Sizce bunun ortası varmıdır? Yoksa herkes dış görünüşünde estetik tanımaksızın serbest olmakta hakkı varmıdır? Görüşlerinizi bekliyorum ... ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:)
Güzel bir konuydu.
Kadın modasının şatavat vede gösterişini yakalayabilmek erkekler için kolay olmasa gerek ? :)
 Şık olmak ,kendindeki farklılığı hissettirebilmek güzeldir ama  abarmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Modayı takip etme konusunda ekonomii.eğitim ,çevre ve  bunun yanında yaş ta oldukça etkili faktör.
Modadan söz açıldıya nedense aklıma tuhaf insan Cemil İpekçi geldi.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker:)
Güzel bir konuydu.
Kadın modasının şatavat vede gösterişini yakalayabilmek erkekler için kolay olmasa gerek ? :)
  Şık olmak ,kendindeki farklılığı hissettirebilmek güzeldir ama  abarmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Modayı takip etme konusunda ekonomii.eğitim ,çevre ve  bunun yanında yaş ta oldukça etkili faktör.
Modadan söz açıldıya nedense aklıma tuhaf insan Cemil İpekçi geldi.
Teşekkürler yorumun için .Cemil İpek'çiyi görüş olarak beğenirim zevkli ve zeki insandır  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Evet ya Cemil İpekçi ..Sadece moda ile değil . sağolsun Türkiye'nin önemli sorunlarıylada pek bi'ilgileniyor.
Özelinede girmeyelim artık .
Bildiğim kadarıla Mardin'de tarihi bir mekanda defile yapmış baya bir gündem yarattmıştı.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
   Herşey dozunda olmalı. Aklı yerinde olan insan kadın ya da erkek fark etmeksizin nerede ne giyeceğini bilmeli  ;)

Tabi bana göre en güzelleri bunlar    8)  8)