Erkeklerden neden Güzin Abla olmaz:)))

• Konbuyu başlatan ebruliyn
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde ebruliyn tarafından oluşturulan Erkeklerden neden Güzin Abla olmaz:))) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,051 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Erkeklerden neden Güzin Abla olmaz:)))
Konbuyu başlatan ebruliyn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alpay
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sevgili Erkan Ağabey..
Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken bıraktım.Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm.
Eve girince gözlerime inanamadım.. Kocam komşunun kızı ile birlikte...
Ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. Biz 10 yıldır evliyiz.. Yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı.. 6 aydır birliktelermiş...
"ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak..
o gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi.. onu çok seviyorum ama o ultimatomu çekince yok oldu.. resmen eridi.. .Artık ona ulaşamıyorum.. lütfen bana yardım eder misiniz?..
sevgilerimle
Ayten...

Sevgili Ayten;
Hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan arabalar genelde bunu yapar..
Kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var mı.. manifolt bağlantıları ve karbüratörü gözden geçirt.
Eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.
Bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel mi yazmamışsın) sanırım yardımcı oldum, Erkan ağabey'in.. ;D

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
çok güldüm be saol paylaşım için  ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bakış açıları farklıda ondan görüyor ama görmezliğe geliyor  ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Güzin Abla olmaz diyoruz ama psikologların çoğu erkek bu nasıl çelişki :D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ebru' Alıntı:
Yok ya o branşta hanımefendiler daha bi fazla sanıyorum ben.. Ama emin değilim..

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Ebru' Alıntı:
Yok ya o branşta hanımefendiler daha bi fazla sanıyorum ben.. Ama emin değilim..
Abi bilmiyorum ama bayan arkadaş depresyonda diye erkek bir psikolağa gitti ve doktoruna aşık oldu,doktor onu  okadar iyi anladı ki kızcağız eşinden boşandı ;D sözüm meclisten dışarı

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ebru' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Ebru' Alıntı:
Abi bilmiyorum ama bayan arkadaş depresyonda diye erkek bir psikolağa gitti ve doktoruna aşık oldu,doktor onu  okadar iyi anladı ki kızcağız eşinden boşandı ;D sözüm meclisten dışarı
Hadi ya, hasta doktor ilişkisi hipokrat felan hep yalan olmuş desene :d  Nasıl bir ülkede yaşıyoruz yav :d Erkekler bu yüzde Güzin abla olamıyor olabilir... :d

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Ebru' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Ebru' Alıntı:
Hadi ya, hasta doktor ilişkisi hipokrat felan hep yalan olmuş desene :d  Nasıl bir ülkede yaşıyoruz yav :d Erkekler bu yüzde Güzin abla olamıyor olabilir... :d
Tabi istisnalar kaideyi bozmaz,böyle olacak diye bişey yok ama olabiliyor işte
Zaten kadınları çoğunlukla depresyona erkekler sokuyor,nasıl bir tedavi önerebilir ki :p ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ebru' Alıntı:
Tabi istisnalar kaideyi bozmaz,böyle olacak diye bişey yok ama olabiliyor işte
Zaten kadınları çoğunlukla depresyona erkekler sokuyor,nasıl bir tedavi önerebilir ki :p ;D
Valla öyle öyle olmasınada.. Bir gün bu seyirde devam edersek tüüüm insanlık olarak kaideleride bozacağız.. Yada istisnaları kaide kabul edeceğiz gibime geliyor.. Hem kadınları depresyona erkekler sokuyorda erkekleri kim sokuyor kaptanım :d  Ah şu kadınlar yokmu  :p

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Hem kadınları depresyona erkekler sokuyorda erkekleri kim sokuyor kaptanım :d  Ah şu kadınlar yokmu  :p
Nedense erkekler kadınlardan yana depresyona girdiklerini pek itiraf etmiyor genelde onları depresyona sokan şeyler iş,para  ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yo söylüyorlar aslında  :d Depresyona girmiş çok arkadaşım oldu.. Gayette doğal itiraf ediyorlar.. İş,para, pu,l şu veya  bu, umrunda olan biri olmadıktan sonra ne işe yarayacakki.. Dünyanın en iyi işinde tirilyonlar kazansan nolucak :d Erkekleri yanlış değerlendiriyorsunuz kanımca  :d
Bu erkekleri savunmakta hep bana düşüyor vesselam :d

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ebru' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Bu erkekleri savunmakta hep bana düşüyor vesselam :d
Hakikaten abi sende olmasan epey didikliyecez  ;D
Didikleyin didikleyin hakkınız vesselam.. Bizde didikliyoruz bazen.. Ama her ne nasıl oluyorsa hep hanımlar haklı çıkıyor.. Biz erkekler üstelemek istemiyoruz.. Duygusal canlılarız ya :d :p

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru' Alıntı:

Hani böylesi her zaman denk gelmez ..
Bu istisnayi eski Türk filmleri gibi bi'durum olmuş  : (

Evet ya bir zamanlar Güzin Abla modası vardı..(gazete köşelerinde)
Herkes dertlerini ona anlatırdı..
Ne kadar sinir olduysam ahh ettim ne sorunlarımı paylaşır nede psikoloğa giderim.
Erkekten de kadından da güzin abla olmayacağı gibi beni benden başka da kimse anlamaz ..