Erkekler kızacak ama :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpagu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpagu

Kullanıcı
Web
www.besyohaber.com

erkekler 20- 25 yaş arasında forvet gibidir. bir sürü topun peşinden koşar

25-30 yaş arası orta saha gibidir.bir topun peşinden koşar.

30-35 yaş arası defans gibidir .top bulabilirse koşar

40 yaşından sonra kaleci gibidir gelen her topa atlarrrrrrr

Bazen, valla sadece araştırma için chat sitelerine dalarım ve şuna çok gülerim, aynen kullanıyorum;
Muahahahahahahahahah... :D :D

Yalnız bu arada dün akşam haberleri izleyenleriniz varsa, bu yaş ortalamları epey yukarı çekilmiş durumda. Artık bayanlar bile 30 yaş altında evlenmeyi düşünmüyorlar pek. :)

Zynep' Alıntı:
Yalnız bu arada dün akşam haberleri izleyenleriniz varsa, bu yaş ortalamları epey yukarı çekilmiş durumda. Artık bayanlar bile 30 yaş altında evlenmeyi düşünmüyorlar pek. :)

gençlerin düşüncesi öle ;  mesela ben ,,  daha 4 yıl ünt. okucam,  askerlik sonra  iş bulup düzen kurana kadar 30 a geliorum  :(

alpagu' Alıntı:
chat siteleri :D araştırma :D

Bu mesajı atlamışım.
Evet, belki siz daha ilkokulda bile değildiniz bilemem ama chat olayı memleketimize girdiğinde ve anne babaları bir panik aldığında bu araştırmayı yapmış ve yayınlamıştım bir dizi halinde. :)

Zynep' Alıntı:
alpagu' Alıntı:
chat siteleri :D araştırma :D

Bu mesajı atlamışım.
Evet, belki siz daha ilkokulda bile değildiniz bilemem ama chat olayı memleketimize girdiğinde ve anne babaları bir panik aldığında bu araştırmayı yapmış ve yayınlamıştım bir dizi halinde. :)

hım eyv.. espiri için yazmıştım zaten öle  :-[

:) Var mı başka soru?
Chat ve araştırma bir arada anlamsız gibi gelmiştir, haklısın aslında.

Bu arada bir de avatar konusu vardı değil mi? Avatar biraz "Kadınlar Kızacak ama..." konusuyla ilgili. Hani demişler ya, yok 40 tan sonra yakar topmuşuz da... muş muşta!  :P

Geri