en son yürekler ölür

feride kar

Kullanıcı
canan tan dan gözümün yaşı kurumadan okuduğum bir roman. benim gibi ağlamak için bahane arayanlara tavsiye ederim. :'(

Bence bu kitabı diğerlerine kıyasla daha basit şekilde yazılmış ancak peş peşe yaşanılan olayları etkiliydi..

isacan41' Alıntı:
AZ BİRAZDA kitaptan bahseteydınız ya arkadaslar :)
Ben birkaç ay önce okumuştum.
Nehir bir pazarlama şirketinde çalısıyor ve bir gün bir iş görüşmesinde Deniz Beyle karşılasıyor,çok geçmeden içten içe yanmaya başlayan aşkın kıvılcımları sönmek bilmiyor...
Evliliklerinden iki ay sonra balaayı için gittikleri yerden dönüş yolunda Kuşadası yakınlarında trafik kazası geçiriyorlar ve Deniz bi süre komada kalıyor,doktorlar beyin ölümünün gerçekleştiğini ancak kalbinin attığını ama hayata dönmesinin imkanı olmadığını söylüyorlar.
kitapta yaşanılan acının,sevginin yanı sıra organ nakline de değiniliyor bu yönde bilgiler veriliyor..
ve sonrasındaki yaşamlar anlatılıyor... :)
kitabın konusu güzeldi..ama kitabın o şekilde son verilmesini beklemiyordum.

prenses35' Alıntı:
isacan41' Alıntı:
AZ BİRAZDA kitaptan bahseteydınız ya arkadaslar :)
Ben birkaç ay önce okumuştum.
Nehir bir pazarlama şirketinde çalısıyor ve bir gün bir iş görüşmesinde Deniz Beyle karşılasıyor,çok geçmeden içten içe yanmaya başlayan aşkın kıvılcımları sönmek bilmiyor...
Evliliklerinden iki ay sonra balaayı için gittikleri yerden dönüş yolunda Kuşadası yakınlarında trafik kazası geçiriyorlar ve Deniz bi süre komada kalıyor,doktorlar beyin ölümünün gerçekleştiğini ancak kalbinin attığını ama hayata dönmesinin imkanı olmadığını söylüyorlar.
kitapta yaşanılan acının,sevginin yanı sıra organ nakline de değiniliyor bu yönde bilgiler veriliyor..
ve sonrasındaki yaşamlar anlatılıyor... :)
kitabın konusu güzeldi..ama kitabın o şekilde son verilmesini beklemiyordum.

tşkler prenses listeme bır ıkı kıtap var ondan sonra okuyacagım
sağol

evet arkadaşın anlattığı gibi. ama bu kitabın en önemli özelliği organ naklini çok doğru bir şekilde anlatması. ağlamamanız imkansız ben piraye adlı kitabı gibi hüngür hüngür ağladım. ama sonunu hayattan alması, bizim istediğimiz hayal ettiğimiz romantizm çöpe attığı için şaşırtıyor. yinede dili hafif ve anlaşılır olması her kitabını almaya sürüklüyor. kaçırmayın derim

Geri