en pahalı TIK

• Konbuyu başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde hayalhane tarafından oluşturulan en pahalı TIK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,495 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı en pahalı TIK
Konbuyu başlatan hayalhane
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dideM
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

hayalhane

En pahalı tık (Google için 110 milyon dolar ne ki!)

Google'nin 'Şansımı Denemek İstiyorum' butonu yılda 110 milyon dolara mal oluyor.

Google'ın kurucularından Sergey Brin, katıldığı bir radyo programında, internet kullanıcılarının Google üzerinden yaptıkları aramalarda, "Şansımı Denemek İstiyorum" (I'm feeling lucky) butonunu yüzde birlik bir oranda kullandıklarını belirtti.

"Şansımı Denemek İstiyorum" butonuna tıklandığında, Google, kullanıcıyı direkt olarak ilk sırada yer alan arama sonucuna götürdüğü için bu yüzde birlik kesim, arama sonuçlarındaki reklamları görmüyor. Bu durum da şirkete yıllık tamı tamına 110 milyon dolara mal oluyormuş...

İşin bir diğer ilginç tarafı ise Google'ın, inanılmaz maliyetine karşın "Şansımı denemek istiyorum" butonunu kaldırmayı düşünmemesi.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
20 ) Aynı gün içersinde aynı kategori içinde 2 den fazla "yeni başlık" açmak kesinlikle yasaktır. (Bu kural, açılan başlıkların üstü kapalı kalmasına, yazının kaynamasına, başlık kirliliği yaratmasına engel olmak için koyulmuştur.) Aksi takdirde açılan başlık forum yetkililerince -uyarı verilmeksizin- silinecektir ve başlık sahibine konuyla ilgili uyarı mesajı gelecektir.
Kural geregi konu tarafimdan kilitlenmis ve tasinmistir.
Lutfen kurallara ozen gosterelim.

Tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...