En küçük usb bellek

• Konbuyu başlatan agokalper
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde agokalper tarafından oluşturulan En küçük usb bellek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,734 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı En küçük usb bellek
Konbuyu başlatan agokalper
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ehmaydin
A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
5 gram ağırlığında ve neredeyse tırnak boyunda olan bu USB bellek 32 GB kapasiteye sahip.

Yalnızca 31x12x3 mm boyutlarındaki USB bellek 5 gram ağırlığında. Neredeyse tırnak kadar küçük olan USB bellek 32 GB kapasiteye sahip. NAND Flash bellek teknolojisini kullanan ürün Pico C olarak da isimlendiriliyor. Saniyede 30 MB'a kadar data aktarımına izin veren USB belleğin aynı zamanda su geçirmeme özelliği bulunuyor.

24 AYAR ALTIN KAPLAMALISIDA VAR

Hem küçük hem de 32 GB kapasiteli bu USB belleğin 24 ayar altın kaplamalı versiyonları da bulunuyor. Belleğin satış fiyatı özelliklerine göre 85 ila 99 dolar arasında değişiyor. Bütün seçeneklerde 32 GB kapasite standart iken bazı versiyonlarda altın kaplama ve donanımsal şifreleme özelliği bulunuyor.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Neredeyse tırnak kadar küçük olan USB bellek 32 GB kapasiteye sahip.
oh oh ne güzel! Yav ben onu kaybederim, evde fil olsa onu da kaybederim. Öyle güzel bi huyum var.  ;D ;D

Altın kaplamalısını niye alayimki anlamadım! Gerçi Türkiye'de rağbet görür:)))

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
dideM' Alıntı:
Neredeyse tırnak kadar küçük olan USB bellek 32 GB kapasiteye sahip.
oh oh ne güzel! Yav ben onu kaybederim, evde fil olsa onu da kaybederim. Öyle güzel bi huyum var.  ;D ;D

Altın kaplamalısını niye alayimki anlamadım! Gerçi Türkiye'de rağbet görür:)))
Boyna asılanları var. :p

Küpe şeklinde yapsalar rağbet görür bence ama işte hepsi ben kadar akıllı değil malesef  ;D ;D ;D

Artık düğünlerde usb bellek takıyolarmış  ;D ;D

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Her türlü USB belleği gördüğünüzü sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Bu en son USB flaş bellek görenleri şaşkına çeviriyor, çünkü kağıttan!

Yapımcı firma Boardy isimli ürününü bakın nasıl tanıtıyor: "Kağıt USB flaş bellek çevre dostu ürünlere artan ilgi sebebiyle geliştirildi. Üretim Avrupa'da yapılıyor. Kağıt USB benzersiz bir pazarlama aracı. Geleneksel USB'lere göre çok daha ilginç ve farklı bir tasarım. Sadece 2 gram ağırlığında ve üzerine renkli baskı yapılabilen geniş bir zarf yüzeyi var. Ekstra paketleme gerektirmiyor. Tamamen geri dönüştürülebilir ve bütün hafıza boyutlarında modeller var"

Çamaşır makinesine atmadan önce pantolonunuzun cebinde unutmamanız gereken bir ürün. Elbette sadece kağıttan oluşmuyor, içinde devre var ancak o da geri dönüştürülebiliyor. İnceliği ve düşüncenin özgünlüğü çok şaşırtıcı.

S

spiritualsigns

Sonuçta USB belleklerin içinde entegre bir elektronik sistem var bilgiyi yazan silen kopyalayan... EEPROM türevi deniyor ona sanırım.. ve o entegre sistem ne kadar ince olursa USB bellek o kadar küçük olur... Beni şaşırtmadı açıkcası..

K

kllaxon

Kullanıcı
24 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
@agokalper
Ürünlere ait fotoğraflar mevcutsa eklemenizi rica ediyorum.

E

ehmaydin

Kullanıcı
31 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
konya
bide resmni koysaydın arkadasım keske