EJDERHA DÖVMELİ KIZ

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde M tarafından oluşturulan EJDERHA DÖVMELİ KIZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,069 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı EJDERHA DÖVMELİ KIZ
Konbuyu başlatan M
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SCHW4RZ
M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

41 ülkede rekor satış yapan kitaplarının başarısını göremeden 50 yaşında hayata veda eden İsveçli gazeteci Stieg Larsson'un zihne kazınacak sahneler, çarpıcı ve canlı karakterler, okurları adeta yerlerine çivileyecek sürükleyici bir kurgu ile her sayfasını ağır ağır ve dokuyarak yazdığı Millennium serisinin ilk kitabı Ejderha Dövmeli Kız'ı okuduktan sonra, Gefle Dagblad gibi 'bundan daha iyisi yapılamaz' diyebilirsiniz. Ama bu erken bir karar olabilir. Son sözü söylemeden ikincisini beklemenizi tavsiye ederiz.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
çok güzel bir kitap heyecan verici ki ikinci kitabı ateşle oynayan kız daha bir heyecanlı

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
hımm tam olarak neden bahsediyor?

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Elimde şuan başka bi kitabı okuyorum onu bitirdikten sonra bu kitabı alığ okumayı düşünüyorum ve serilerini de

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Sen okumadın mı?Ben okudun sanmıştım.Okuyunca yorumlarını paylaşır mısın?

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yok canım okumadım(= beğenilen bir kitap ama..Tabi ki  ;)

P

PReNSeS betüş

Kullanıcı
2 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
bu kitapta tam olarak ne anlatıyor sürükleyici mi

P

PReNSeS betüş

Kullanıcı
2 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
bu kitabı çk övüyorlar nerelerden temin edebilirim

S

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Betül,ben bulayım sana veririm.
Sen bulursan bana verirsin heralde ;)

S

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Türkçeci de tavsiye etmişti Betüşşşşşşş.

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bunlar hemen unutulur gider. Önemli olan klasikleri okumak. Yok Alacakaranlık Yok tutulma Yok bilmem ne çart çurt  :ıyyhh Okumayın demioz tabiki ama öncelikli eserleri okuduktan sonra bunlara yönenilmeli bence... Para kazanmak için çıkarılmış kitaplar bunlar..

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bir kitabı okumak için edebi yönunun olmasına bakmak gerekmez bazen .. bu kitap için öyle bir durum yok zaten ki olsa satış rekorları yapmaz bu kadar çok okunmazdı..Kendimizden bir şeyler bulabileceğimiz bir kitap..Klasik değildir tabiki ama ileride neden olmasın..en çok  okunanlar arasında ;)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bi kitabın çok satması onun klasikler arasına gireceğini göstermez.. Ona bakarsanız bi zamanlar Kızları Tavlama Sanatı diye bi kitap yok sayıyomuş :D Klasik mi yani?? Yada şöle diyim kaçınız bu kitapları 10 yada 20 sene sonra başkalarına tavsiye ediyor olcaksınız?

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kızları Tavlama Sanatı  kitap ismini yeni duyuyorum maalesef hem ben sana zıt bir görüş söylemedim tartışma havasında konuşmaya hiç gerek yok cumlelerimi iyi okursan neler söylediğimi anlarsın canım..

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Yok dedin ya neden ileride olmasın diye bi kitabın çok satması onun iyi bi eser olduğunu ya da klasikler arasına gireceğini göstermiyor. Benim demek istediğim farklı şeyler.. Bu kitabın ismi ve sonrasında gelen kitap da unutulcak ileride.. Tartışmıyorum bende olaya sadece başka bi acıdan yaklaşıyorum. Saygılar :)

E

emrex

Kullanıcı
27 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
Karaman
kitabtan uyarlanma bir film bu ara sinemalarda.
İkinci kitaba ait filmde cekilmiş, her iki filmde nette bulabilirsiniz.

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bjkerim' Alıntı:
Yok dedin ya neden ileride olmasın diye bi kitabın çok satması onun iyi bi eser olduğunu ya da klasikler arasına gireceğini göstermiyor. Benim demek istediğim farklı şeyler.. Bu kitabın ismi ve sonrasında gelen kitap da unutulcak ileride.. Tartışmıyorum bende olaya sadece başka bi acıdan yaklaşıyorum. Saygılar :)
Bu sefer tartışmadığımıza sevindim(=

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
emrex' Alıntı:
kitabtan uyarlanma bir film bu ara sinemalarda.
İkinci kitaba ait filmde cekilmiş, her iki filmde nette bulabilirsiniz.
Evet yeni vizyona girdi..Kitabını okuma fırsatım olmadı ama filmini izleyeceğim