DÜNYANIN EN ZEHIRLI 7 CANLISI!!!

• Konbuyu başlatan fenerbahce
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde fenerbahce tarafından oluşturulan DÜNYANIN EN ZEHIRLI 7 CANLISI!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,839 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı DÜNYANIN EN ZEHIRLI 7 CANLISI!!!
Konbuyu başlatan fenerbahce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadirdeligoz
F

fenerbahce

Kullanıcı
24 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
SYDNEY FUNNEL:Dünyanin en zehirli örümcegidir. 2-3 cm boyundadir. 1 mg zehiri 10.000 fareyi öldürebilir. Ocak-mart aylarinda tehlikelidirler.30 dk da öldürebilir.2 m uzaktan sicrayabilir.

DEATH STALKER:Ortadoguda yasar.Halk arasinda "sari akrep" diye bilinir. 1 mg zehiri 1 saatte öldürebilecek kadar güclüdür.

INLAND TAIPON:Kobra yilanindan 100 kat daha kara mambo dan 50 kat daha güclüdür.Avustralyada yasar .Bir isirigi 100 insani öldürebilecek güce sahiptir ve zehiri 5 m uzaktan etkilidir.

BOX JELLY FISH:En zehirli canli türlerindendir.Ölümü sadece 5 dk sonra gelir.Dokungaclarinin boyu 3 m yi bulabilir ve hint pasifiginde  yasar.

BLUE RINGED OCTOPUS:Dünyanin en zehirli ikinci yaratigidir. Zehiri 2 dk da öldürür. Japonyada yasar ve siyanürden 10.000 kat daha güclüdür.

DORT POISON FROG.Kolombiyada yasar ve dünyanin en zehirli canlisidir.2 cm boyundadir. Zehiri 150 insani ayni anda öldürebilir ve vucudu zehir kaplidir.

HELODERMA SUSPECTUM:Dünya üzerindeki en zehirli kertenkele türüdür. Amerika kitasinda yasar.Bilinen adi "gila canavaridir" isirigi tedavi edilmezse öldürebilir.

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Bilgi için teşekkürler ama bide resimlerini koysan tam süper olcaktı...:)

Ben şimdi karşılaştığım börtü böceğin SYDNEY FUNNEL,DEATH STALKER veya yukarda saydıklarından hangisi olduğunu nerden bilcem.. ???

Gerçi allahtan hiç Türkiye'de yaşayan yok..ordan yırttık... ;)

F

fenerbahce

Kullanıcı
24 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara

[eklenti yönetici tarafından silindi]

F

fenerbahce

Kullanıcı
24 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara

SYDNEY FUNNEL

DEATH STALKER

INLAND TAIPAN

BOX JELLY FISH

BLUE RINGED OCTOPUS

DORT POISON FROG

HELODERMA SUSPECTUM

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Resimler için teşekkürler...
Şimdi bu canlılar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabildik...

F

fenerbahce

Kullanıcı
24 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
resimleri koymayi denedim ama daha yeni oldugum icin tam bilemiyorum kusura bakmayinn

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
yok bitanesinin resmi geldi..    24T5858-03D-sydney-funnel-web-spider.jpg

diğerlerinide senin ışığında ben araştırdım netten... ;)

A

ananas

Kullanıcı
24 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Türkiye sınırları içinde bulunmak güzel :)

S

sinci76

Kullanıcı
1 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
resimlerini görmüştüm daha önceden çok iğrenç ve ürkütücü varlıklar. RAbbim neler yaratıyorum istese bunun gibi evreni 100 tanesini yoktan var eder. Allahtan türkiyede yok bunlar :)