H
hanedeyim
Çoğu insan tarafından daha önce hiç görülmemiş dünyanın 'en acayip' 25 hayvanı seçildi. İşte sizinde görünce şaşıracağınız değişik hayvanlar.
ben göre göre sevmeye başladım ben bu zat-ı muhteremleri,bi ara satın alacam yatarken koyun koyuna uyuruzvega' Alıntı:ay ne şeker dermişim ya gerçekten çizgi filmlerden fırlamış gibi duruyolar hele o sondan üçüncü o gözler ne yaaa
heya hemde çooook sevimlilerhanedeyim' Alıntı:zaten çok sevimliler onları sevmeyen ölsün ;D
iyi fikir aslında benimde gözüm alıştı ilk resimdekini almayı düşünüyorum beyaz beyaz oyuncak ayıyla uyumaktan iyidirbi ara satın alacam yatarken koyun koyuna uyuruz
iyidir iyi en sonda acayıp bi yaratık var,bende onla uyumayı düşündüm,onu ben yatarken bi üstüme atsalar zaten temelli uyurum ya neyse ;D ;Dvega' Alıntı:iyi fikir aslında benimde gözüm alıştı ilk resimdekini almayı düşünüyorum beyaz beyaz oyuncak ayıyla uyumaktan iyidirbi ara satın alacam yatarken koyun koyuna uyuruz
hoop ne didedin abi yaa,biz oyuncak ayında mıyız,bide yatarken yalancı emzikle uyuyonuz deseydin, ;D ;D ;D ;D benkormadım,ama ormanda derenin yanında giderken şu 6 numaralı hortla görsem koşa koşa giderim ama öteki aleme,ölürüm ben be o yaratığı görsem korkumdan ;D ;D ;D ;D ;D ;Dhanedeyim' Alıntı:çocuklar tamam anladık korktunuz
tamam anladık hala oyuncak ayınızla uyuyosunuz ama
okadarda korkulacak şey değil bunlar ;D
;D ;D oyuncak ayıma laf yok xD ayrıca üçüncü ve dördüncü bence gerçekten çok kokunççç :naapcam bende görsem bende göç ederim öbür dünyaya ;Dçocuklar tamam anladık korktunuz
tamam anladık hala oyuncak ayınızla uyuyosunuz ama
okadarda korkulacak şey değil bunlar
elbette neden vardır,hikmedi vede kudreti sonsuz onları süs olsundiye yeryüzüne koymadıya ;D ;Dcrt' Alıntı:Gerçekten hepsi ilginç yaratıklar ya neyse
Her canlının dünyaya gelişinde mutlaka bir neden vardır .: (
Ayy hayalhane ne kızıyorsun :-\hayalhane' Alıntı:elbette neden vardır,hikmedi vede kudreti sonsuz onları süs olsundiye yeryüzüne koymadıya ;D ;D
vazo mu bunlar :kahkaha :kahkaha ne işe yarar insanların bunlar,merak ettim şimdi ??? ???
yaHU niye kızıyımcrt' Alıntı:Ayy hayalhane ne kızıyorsun :-\hayalhane' Alıntı:elbette neden vardır,hikmedi vede kudreti sonsuz onları süs olsundiye yeryüzüne koymadıya ;D ;D
vazo mu bunlar :kahkaha :kahkaha ne işe yarar insanların bunlar,merak ettim şimdi ??? ???
İyi ya aynı şeyi düşünüyoruz.
Neyse biz yinede konuya bu kadar takılmaylım fazla merak iyi değildir. : (
Burarada paylaşım için teşekkür..
heya vardır elbet;crt' Alıntı:Ok : )
Benimkiside şakaydı zaten
Acayip yaratıklar yüzünden kimseyi kırmak istemem.
Rabbim neylerse güzel eyler dimi ya ?
bunlarında vardır elbette bir yaratılış nedeni : (
hee,hele ben şu hortlaa benzeyeni alıp msn ye koyacam,o kadar sevdim o cin çarpmış şeyi ;D ;D ;Dhanedeyim' Alıntı:siz iyice alıştınız bu güzellere ;D :