bana inandırıcı gelmedi ve saçma olduğu konusu üzerinde iddia oluşturabilirim. Türkiye "gelişmekte olan ülke" kaç tane "gelişmiş ülke var" ? Geriye kalan gelişmemiş ülkelerin kayıtları nasıl giriliyor anlık.. ve çok hareketli..
..dünyadaki doğum ve ölüm sayılarını gösteren dijital bi ekran ankaradaki bi alışverişmerkezinde de var..ona baktığımda da şaşırmıştım rakamlar çok hızlı değişim gösteriyordu..buna bakarken daha da bi şaşırdım sayılar hep kötüye hareket ediyo..sanki doğruluk payı çok yok gibi..örn:küresel ısınma sıcaklığı sürekli,hızlı bi şekilde artıyo(verilen linkteki tabloda).şu an bakıyorum 2.702......derece.oysaki bilim adamlarına göre 3 derece ısınan dünyada buzullar eriyecek, artık yok olmaya başlayacak, ve yaşanmaz hale gelicek(miş).eğer bu rakamlar doğruysa ..................zaten küresel ısınmanın belirtilerini ve bıraktığı etkileri günlük hayatta da fark edebiliyoruz....ama inş.dünya bu kadar hızlı ısınmıyodur...Allah'ım sonumuzu hayr eyle. :-[
bence sıfır doğruluk payı olan bşy aids ten öle sayısına bakın ortalama her 3 saniye de bir ölen warki sigar a dan ölen insan ortalamsı 8 saniye sizce hangisinden ölüm daha hızlı gerçekleşrdi we bunlar neye dayanrlarak söyleniyo onuda anlamş deilm :
hiç inandırıcı gelmedi öncedende görmüştüm ben bunu ne kadar gerçek olabilir die düşündüm fakat hep hareketli çok tuhaf geldi inandırıcı bulamadım bi türlü tşk yinede
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.