Dış görünüşe aldanmayın.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Harun

Kullanıcı
Web
leftinthedark.wordpress.com
Sabah uyanınca külkedisi eski haline dönebilir. Bu makyaj ve bakım neler yapıyor insana ya. :D

79dcf4f27b1974e3cefa2ce3762b2139_full.jpg

27d7c884b5ea8375b145eae715237963_full.jpg

676f35f60f2965b3f66dd6e918ae75f1_full.jpg

0caa8a871b6cbb7bb68cfaef64136dae_full.jpg

4c4a97b4db799f047f7c0b45ac7f23f0_full.jpg

e69e39656601dd098d830ae46f6d77d3_full.jpg

Estetislik bir durum varsa neden yaptırıp uyandıgında kül kedisi olmasınalr:)

sonuncusu bi mucize olmus ama gercekten makyaj ve sac modeli insanı cok degiştirio mesala en basıti sürekli göz kalemi kullanan kişi bi gün kullanmasa göz etrafı beyaz ve cansız bi degişik oluo en iyisi herzaman dendigi gibi dogal olmak ama nerdeeee  :D :D :D :D

vaybe çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözünü doğruluyolar bence :o
ama yinede bakımlı hallerini görüp kapılan kişi sabah uyandıkları hallerini görünce bi şok yaşar kesin

bence yeni halleri bir öncekine göre iyi ama yine de öyle aman aman bir güzellik göremedim ben arkadaşlar bilmem siz ne düşünürsünüz paylaşim adına teşekkür ederim

Tanrı kadını yarattıktan sonra bakmış ve demiş ki;
Neyse bu da artık makyajla idare eder.

Fotoğrafları görünce aklıma bu fıkra geldi birden,neden acaba :ahah

Özlem' Alıntı:
ama yinede bakımlı hallerini görüp kapılan kişi sabah uyandıkları hallerini görünce bi şok yaşar kesin
;D ;D ;D ;D
Yok yav, bunlar estetikli de.. Hatırlıyorum izlemiştim ben çoğunu, yabancı bi kanalım bir programı vardıya, beni baştan yarat mıdır nedir.. :)

dideM' Alıntı:
Özlem' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
Yok yav, bunlar estetikli de.. Hatırlıyorum izlemiştim ben çoğunu, yabancı bi kanalım bir programı vardıya, beni baştan yarat mıdır nedir.. :)
baştan yaratılmışlar gerçekdende :)
bende bu makyaj bende niye mucizeler yaratmıyor neyi yanlış yapiyom acep diye düşünüp duruyordum desene önceden kız :P

bende bu makyaj bende niye mucizeler yaratmıyor neyi yanlış yapiyom acep diye düşünüp duruyordum desene önceden kız
;D ;D ;D
Bende de öyle olmuyor maalesef. Onları bakmayı yürümeyi falan da gösteriyorlar programda. Tam bir yeniden doğuş yane:D

Geri