dirilen köpek

aydan korkut

Kullanıcı
Bu gerçek bir olaymış benim çok ilgimi çekti sizlerle de paylaşmak istedim.Olay,bir havayolunun Hamburg-İstanbul seferini yaparken oluyor.Almanyadan binen bir bayan,köpeğini inince almak üzere pet sepet içinde kargoya veriyor.2 saat sonra uçak inince önce kargo açılıyor ve köpeğin ölmüş olduğu ortaya çıkıyor.Yer müdürü "Ne yapacağız?Kargoya konan hayvan ölürse çok büyük cezası var!"diye söylenirken oradan biri atılıyor ve "Bu köpeğin çok benzeri bizim mahallede var,kadını 15 dk.oyalayın ,onu getirip değiştirelim!diyor.Nitekim öyle yapılıyor,ölü köpeğin tasmasıda yenisine takılıyor.Bu arada kadın köpeğim nerde diye sabırsızlanıyor.5 dk. sonra kargodan çıkan köpeği gören kadın düşüp bayılıyor.Alandakiler"Eyvaah kendi köpeği olmadığını anladı galiba"diye düşünüyorlar.Kadının kendine gelmesiyle olay aydınlanıyor.Kadın zaten Almanyadan köpeğinin ölüsünü getiriyormuş!

vay uyanık vay , havayolu şirketini dolandıracaktı sanırım yoksa ölü köpeği neden getirsin herhalde gömmek için değil ama planı tutmamış birşey değil canından olacaktı neredeyse  ;D

Daha neler duyacağız. :o
Köpeğin ölüsüne de bu kadar gülünür mü yahu. ;D ;D

vay uyanık vay , havayolu şirketini dolandıracaktı sanırım yoksa ölü köpeği neden getirsin herhalde gömmek için değil ama planı tutmamış birşey değil canından olacaktı neredeyse  ;D
...köpeğinden ayrılamamış ne kadar seviyormuş...havayolu şirketi de dürüstlük kurallarını ihlal ediyor şeklinde bir düşünce geçti aklımdan hiç bu şekilde düşünmemiştim 

hay allah! işin içinden sıyrılayım derken daha kötü duruma düşmüşler.Umarım ders olmuştur onlara!!  :) :)

İnanmıyorum ya, iyi ki kadına bir şey olmamış :)
Paylaşımın için tşkler Aydan ;)

gôz∂є' Alıntı:
:) :)

Geri