Codex
Özgür Şahin
Site Kurucusu
Kitabı kendi yazarının anlattığı ifadelerle tanıtmak istiyorum.
Mutlaka göz atmanız gereken bir kitap diyorum.Selamlar,
Doğum ve ölüm dâhil tüm yaşantınız boyunca sizin hakkınızda neler konuşulabileceğini öğrenmek ve öğrendikten sonrada gülüp geçmek istermisiniz?
Bu kitap nasıl kullanılır?
Karşılaştığınız veya değiştirmek istediğiniz bir olay karşısında el âlem grubunun olabilecek duygu, düşünce, yorum ve kararlarını konu başlıkları altında seçenekli olarak bulacaksınız. Konuların birbiriyle bağlantısı yoktur. Okumaya istediğiniz yerden başlayabilirsiniz. Kendinize uygun olan yorumları seçin ve eğlenmeye başlayın. Artık el âlem hakkınızda ne der, ne düşünür; biliyorsunuz.
İyi eğlenceler.
Doğdum; el âlem ne der?
Çocuğum.
Ergenim.
Mesleğimi seçiyorum; el âlem ne der?
Askerim.
Âşık oldum.
1. Âşık oldum da ne demek? Şimdi hayatı karardı farkında değil. İşini, kariyerini, ailesini kaybedecek, bütün yaşantısı alt üst olacak. Hemen bu işten vazgeçirmeliyiz, yoksa bu işin sonu akıl hastanesinde biter, benden söylemesi.
Para kazanıyorum; el âlem ne der?
Para kaybettim.
Evlenmedim; el âlem ne der?
Bekarım.
1. Ne olacak şimdi? Şu dünya gözüyle evlenemeden bir de ölüp giderse, açılmadan iade…
Dulum.
Nikahsız yaşıyorum.
Evleniyorum; el âlem ne der?
Evlendim.
Çocuğum yok.
Hamileyim.
Çocuğum oldu.
Boşanmak istiyorum; el âlem ne der?
Boşandım.
1. İyi halt ettin. Biz şimdi millete ne söyleyeceğiz, nasıl bir açıklamada bulunacağız? Rezil ettin bizi rezil!
Yaşlandım; el âlem ne der?
Öldüm; el âlem ne der?
Eğer sizde el âlemin söyledikleriyle eğlenmek isteyenlerdenseniz bu mailin yayılmasına katkıda bulunabilirsiniz.
Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Dilek Dündar
Şimdiden keyifli dakikalar.