Dibe vurmak iyidir. Çünkü gidebileceğin tek yer yukarısıdır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SaKa2007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SaKa2007

Kullanıcı
4 yıldır çalıştığım şirkette dibe vurmuş bir vaziyette bezgin bezgin internet sitelerini dolaşırken bu siteyi fark ettim bir dönem takip etmeye çalıştım sonra yine boşvermişlikle ilgilenmedim Ama artık kararlıyım Gidebileceğim tek yerin yukarısı olduğunu biliyorum burada bu sitede ilginç fikirler ve deneyimler paylaşarak tekrar yol alacağımı hissediyorum.

Herkese merhaba...

burada bu sitede ilginç fikirler ve deneyimler paylaşarak tekrar yol alacağımı hissediyorum

Sitemizde her türlü bölüm var SaKa2007. İş Dünyası'ndan Başarılı İnsanlar'a, Kişisel Gelişim'den Mizah'a.. Tabii sadece yazılar değil, tecrübeli, iş yaşamında çok başarılar kazanmış arkadaşlarımız da var ve en güzeli ne biliyor musun hepsi bilgilerini paylaşmayı çok seviyorlar. Bunlardan birini söyleyeyim sana ki adına sayfa da açılmış zaten, sitenin kurucusu Özgür Şahin.

Eminim çok şey öğreteceksin ve öğreneceksin.

Hoşgeldin aramıza :)

çok güzel bir sözle başlamışsın yazılarına.
insan kendi yapıyor herşeyi.kendine,başkalarına...

evet bazen dibe vurmak iyidir,çünkü gidebileceğin tek yer yukarısıdır...

hoşgeldin...

Bugüne kadar girdiğim siteler içinde en çok faydalandığım burası.

hosgeldın sıteye:)fasafiso degıl sıtenın yazıları..bnde buldgma cok sevındım....bu arada sıtenın kısılık testlerını denemelısın:)

Umudu tanımanız için en dibe inmeniz
En karanlık geceyi görmeniz
En büyük acıyı tatmanız
Uçurumun kenarına varmanız
Kendini sıfırlamanız
Yokluğu varlığa tercih etmeniz
Ağlamaktan zevk almanız gerek
Bir kadının doğum sancısı gibi
Bir acıyı tatmanız gerek
Umuttan bahsetmek için
Hüznü en yoğun haliyle yaşamanız gerek
Ben bittim demeniz
Uçurumdan aşağı düşmeniz
Ya da dipsiz kuyulara atılmanız gerek
O zaman bekle sana uzanacak eli..

Uzun zaman önce duygularımı ifade etmek için karalamıştım, aynı şeyden bahsetmişim.

Ben çok sevdim bu şiiri manas. Son dize hariç! Bana göre anlamı biraz farklılaştırmış gibi gibi?
Ya da acaba ince bir alay mı var son dizede?

Zynep alay yok ama sen nereye takıldın?
Son dizede kasdettiğim şey, insanın en umutsuz anında yaradanın kuluna el uzattığıdır.

Geri