H
hayalhane
arkadaşlar sizce kültür ve truzim bakanlığının açtığı kütüphanelerin sayısı vede içeriği yeterli mi? :-\
Devir artık hız devri. Ne kadar hızlı çalışıp iş yapıyorsan o kadar ilerliyosun. Kütüphaneye kitap okumaya ve koklamaya gidilebilir tabiki. Ama araştırmanız gereken bir konu varsa ilk aklınıza gelen yer asla olmamalıdır.hayalhane' Alıntı:evet akadaşlar hepiniz çok çok haklısınız ama harun kardeş bence internette daha önce görmediğin kitaplarla karşılaşıp incelemen çok az.Ama kütüphanelerdeki o kitap kokusu o ahenkli motive edici 3 boyutlu ortamı hangi bilgisayar vede internet sitesi verebilirki.İnternette bir kere bilgisayar sapığı,msn heklenmesi ve msn deki tamımadık kişilerden gelen küfür içerikli iletiler,virüs bulaşıp araştırmaların hazırlanan ödevlerin özelliklede çöken bilisayar vs olumsuzlukları var.Ama kitapta ne virüs nede çökertilecek birşey var değil mi arkadaşlar :
tabikde garip ama şimdi şu yönden bakalım kütüphanenin yeri ayrı internetin yeri apayrı değilmi??maxMESA' Alıntı:Devir artık hız devri. Ne kadar hızlı çalışıp iş yapıyorsan o kadar ilerliyosun. Kütüphaneye kitap okumaya ve koklamaya gidilebilir tabiki. Ama araştırmanız gereken bir konu varsa ilk aklınıza gelen yer asla olmamalıdır.hayalhane' Alıntı:evet akadaşlar hepiniz çok çok haklısınız ama harun kardeş bence internette daha önce görmediğin kitaplarla karşılaşıp incelemen çok az.Ama kütüphanelerdeki o kitap kokusu o ahenkli motive edici 3 boyutlu ortamı hangi bilgisayar vede internet sitesi verebilirki.İnternette bir kere bilgisayar sapığı,msn heklenmesi ve msn deki tamımadık kişilerden gelen küfür içerikli iletiler,virüs bulaşıp araştırmaların hazırlanan ödevlerin özelliklede çöken bilisayar vs olumsuzlukları var.Ama kitapta ne virüs nede çökertilecek birşey var değil mi arkadaşlar :
Ayrıca internet durduğu yerde kimseye zarar vermiyor. Hem zararlı yerlere girip hem de çok zararlı demekte çok garip.
Haklısın Gülşah. İkisi de başka bir dünya kendin göreGülşah' Alıntı:Lise dönemindeyken bağlı bulunduğumuz ilçede ki kütüphaneye üye olmuş ve 15 günde bir kitap alırdım, aklıma bu geldi konuyu ve soruyu görünce.
İnternet severlerdenim, çünkü pratiklik her zaman zamandan kazançtır. Ama sşunuda belirtmek isterim ki kitapçıları ve kitüphaneleri çook seviyorum, başka bir dünya gibi geliyor bana, içeri adım atınca.
Şuan çalışma şartlarımdan dolay e-kütüphaneler ve internet tercihim. Harun'un dediği gibi, eğer farklı sitelere giriş yapılmassa, yani amaç ile aracı karıştırmassak her ikiside faydalı, bazı bilgiler internetten daha kolay öğrenilebiliyoruz.
bence biraz değil temelli kaybettik.Şuan kütüphaneye gitsem eminim kimse yokturÖzlem' Alıntı:Devlet kütüphaneleri için ne söylemek isterim yıllar varki kapısını açmadığım bir yer hakkında malesef söyleyecekde fazla bişeyim yok internet sayesinde sanırım istediğimiz bütün bilgilere kolayca ulaşmamızdan dolayı kütüphanelerde işlevini eskisiye göre yitirdi biraz.