Değişken misiniz?

• Konbuyu başlatan ecirnas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ecirnas tarafından oluşturulan Değişken misiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,962 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Değişken misiniz?
Konbuyu başlatan ecirnas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
E

ecirnas

Kullanıcı
22 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
GeÇen burada bir yazıda okumştum turk mılletını tanımlarken;radyoda calan bı muzıkle bunalıma gırıp efkarlanan ardından calan cıftetellıde gobek atabılen bır toplumuz..dıye bu kadar keskın hatlarla olmasada ben ortada bı sebeb yokken durgunlasabılıyorum ya da mutlu uyanabılıyorum herkese oluyor mu yoksa benım cocuklugumama mı inmek gerek ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Tam olarak bilemiyorum nereye inmemiz gerektiğini ama inanıyorum ki düşüncelerimiz ve iç dünyamız gün içerisinde davranışlarımıza yansıyor,sebep yokken algıda seçici oluşumuz geçmişte ki hatırlamak istemediğimiz şeyleri anımsatabiliyor.Gördüğümüz rüyanın bile etkisinde kalarak günü şekillendirebilen canlılarız hatta havanın :)Hep aynı ruh hali ile dolaşmamız zaten mümkün değil stres,yorgunluk,uykusuzluk,zehirli düşünceler,iletişimde kaldığımız insanlar,müdahale edemediğimiz durumlar,istemimiz dışında gelişen olaylar,trafik,msj vs herşey anlık değişimlere yol açabilir,bunların farkında olup uyanık olmak ve azamiye indirebilmek,kendimize olumlama yaparak düşüncelerimizi yönlendirebilmek elimizde...
Çok vaktimiz yok vede sınırlı elimizdekilerin kıymetini bilerek sunulan süreyi iyi değerlendirmeliyiz ;)ya hayatı kendimize zehir ederek yada hayattan zevk alarak,seçim bizim

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
ecirnas' Alıntı:
  ben ortada bı sebeb yokken durgunlasabılıyorum ya da mutlu uyanabılıyorum herkese oluyor mu yoksa benım cocuklugumama mı inmek gerek ;)
Bunlar zaman zaman hepimizde olan (taki çocukluğumaza inmeyi gerektirmeyen)normal davranışlar diye düşünüyorum..
Türk toplumunun hal ve gidişatına  gelince bu konuya hiiçç girmeyelim..
Hele de son dönemlerde  pek çoğumuz rotayı şaşırmış durumda:)

E

ecirnas

Kullanıcı
22 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
balık burcuyum :)ben ama ebrunun mesjı durumu cok acıklyıydı...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
meryağtuğ' Alıntı:
İkizler burcudur asıl değişken ...
Astrolojiye ilgin var sanırım,insanların psikolojilerini,ruh halini ve ilişkilerini burçlarına göre tahlil edebiliyorsun

ecirnas' Alıntı:
balık burcuyum :)ben ama ebrunun mesjı durumu cok acıklyıydı...
Canım acıklı derken ???

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ecirnas' Alıntı:
GeÇen burada bir yazıda okumştum turk mılletını tanımlarken;radyoda calan bı muzıkle bunalıma gırıp efkarlanan ardından calan cıftetellıde gobek atabılen bır toplumuz..dıye bu kadar keskın hatlarla olmasada ben ortada bı sebeb yokken durgunlasabılıyorum ya da mutlu uyanabılıyorum herkese oluyor mu yoksa benım cocuklugumama mı inmek gerek ;)
tam olarak nası bi yerde olduğunu ve neyaptığını hatırlayabilirmisin öle hissettiğin zaman? herkese olması normal ama bende pek olduğunu söyleyemem...  ???

M

meryağtuğ

Kullanıcı
26 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Astroloji hiç anlamazdım  taaa ki eşimle tanışına kadar ebrucum :)
O öğretti bana davranışları ve hayata bakışıyla çok şeyi
Değişkenliği,Yanardönerliği vs....
Bende bir balık burcuyum  Anladığım şu ki ikiz zıt burç ve benim çaba ve gayretimle evlliğimizi herşeye rağmen sürdürüyor olmamız......

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
meryağtuğ' Alıntı:
Astroloji hiç anlamazdım  taaa ki eşimle tanışına kadar ebrucum :)
O öğretti bana davranışları ve hayata bakışıyla çok şeyi
Değişkenliği,Yanardönerliği vs....
Bende bir balık burcuyum  Anladığım şu ki ikiz zıt burç ve benim çaba ve gayretimle evlliğimizi herşeye rağmen sürdürüyor olmamız......

Anlıyorum ama merak ettiğim için balık burcunun özelliklerinede baktım,sembolü birbirine zıt iki balıktan oluşuyor:))
İkizler için belirtmiş olduğun olumsuz özellikleri balık burcuda taşıyormuş ;)

Burçlara yüklenen olumlu ve olumsuz davranışları zaten insanoğlu bünyesinde barındırır ama insanlar burcu bu,bu insanın özellikleride budur diye yaftalanır,algıda seçicilik gibi birşey

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yok o kadar da değişken değilim... Zamana yayarak değişiyorum ben... Hazmederek :) Bir anda olmuyor ne yapalım.

Ayrıca konu kısa ve sağlam. Teşekkürler...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ben değişken değilim daha çok kendime dengesiz taktım :) saliselik ruh halim benimkisi :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Dünya ve insanlar hiç bir zaman;saniyenin milyonda bir'i kadarlık zamanda bile durağan olmamışlardır,sürekli bir değişim halindelerdir.Bu okadar hızlıdır ki,günlük yaptığınız duygu manevralarının, attığınız makasların farkında olmazsınız,bu iyiye ve normal bir yaşama işarettir. Farkında olanlar vardır ki,onlar için yaşamak gerçekten zorlaşır..

Değişkenim,her an.Ama 'kaynağını hiç bir 'zaman' bulamıyorum' derken an itibariyle 'zaman' olduğunu düşünmeye başladım..
Değişkenliğin sebebi zamandır.. Dünya,her saniye evren'de konumunu değiştirmektedir,hem de bize göre büyük bir ölçüde.Nedense anlık değişimleri buna bağladığım oluor zaman zaman..Herşey içiçe..

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Güzel bir yorum hayat aslında bir zaman zaman karmaşası zaman yönlendirmesi zaman ilerlemesi herşey aslında zamana bağlı  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bazen kızıyorum kendime ve bukalemuna özendiğimde oluyor  :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Değildim ama şuan içinde bulunduğum şartlar dengemi alt üst etti. Doğrusu duygularımı bu ara kontrol edemiyorum :(

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Kontrolsüzlük iyidir. Biraz burnu sürtünce melek olur sözünden çıkmaz ..