Sanki..)agokalper' Alıntı:aynı şeyi bende düşünüyorum didem bi gariplik var sanki ???
pek cevaplayamıcak gibi ama şaka olsun diye söylüyorum.. önyargı yok bendedideM' Alıntı:Sanki..)agokalper' Alıntı:aynı şeyi bende düşünüyorum didem bi gariplik var sanki ???
Geldiğinde cevaplar herhalde sevgili battal
diğer çizgiler?Harun' Alıntı:Düz çizgi kullanırsak 7 ye,
eğer diğer çizgilerden kullanmak serbestse 8 e bölebiliriz.
Çember meselaagokalper' Alıntı:diğer çizgiler?Harun' Alıntı:Düz çizgi kullanırsak 7 ye,
Uygulamalı anlatsan?Harun' Alıntı:Düz çizgi kullanırsak 7 ye,
hahaha allah canını almasın bu ne yaa sensin 6-0 ;D ;D ;DHarun' Alıntı:ayy illa çizecem durun
hayır 8 parça ya. Bütün olarak düşünme onları, hepsi ayrı ayrı düşün ahhaa..dideM' Alıntı:hahaha allah canını almasın bu ne yaa sensin 6-0 ;D ;D ;DHarun' Alıntı:ayy illa çizecem durun
Ayrıca ikincisi 12 parça, 8 parça değil ;D
ohoo oldu herkes kafasına göre düşünsün o zaman ben bir parça diyom en bütününden. ;DBütün olarak düşünme onları, hepsi ayrı ayrı düşün ahhaa..
;D ;D ;D ;Dagokalper' Alıntı:bu arada hangi takımı tuttuğunuda anladık ama 4-2 ide yazman lazımdı harun ;D ;D
Sanatsal bir yönü olmadığı için yazmadım. Tarzıma aykırı.agokalper' Alıntı:bu arada hangi takımı tuttuğunuda anladık ama 4-2 ide yazman lazımdı harun ;D ;D