Çekmeyen telefona Çözüm :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalhane

cekmeyen-cep-telefonuna-pratik-cozum.html

RİZE'nin Kavron yaylasında pansiyon işleten Yalçın Şahin, çekmeyen cep telefonu için ilginç bir yöntem buldu.

cekmeyen-cep-telefonuna-pratik-cozum.html

Telefonun antenini çıkarıp yerine uzunca bir bakır tel takan, bir de kayanın üzerine çıkan Şahin, iletişim sorununu çözüme kavuşturdu.

1248080020.jpg

Çamlıhemşin İlçesi'nin 2 bin 263 rakımlı Kavron yaylasında pansiyon işleten 45 yaşındaki Yalçın Şahin, telefon görüşmesinin yapılamadığı yaylada soruna kendi geliştirdiği ilginç yöntemle çözüm buldu.

1248080021.jpg

Çamlıhemşin İlçesi'nin 2 bin 263 rakımlı Kavron yaylasında pansiyon işleten 45 yaşındaki Yalçın Şahin, telefon görüşmesinin yapılamadığı yaylada soruna kendi geliştirdiği ilginç yöntemle çözüm buldu.

1248080022.jpg

E demekki haber olduğna göre çekiyo ;D ;D ;D Neler var bizim millette

hatta biliyo musun,su ile çalışan araba icat etmişti bi türk onuda öldürmüşler.
Öyle duymuştum :S

dikat et yav o telefon yeni bişi mi :D
Eski bi telefon şimdikiler daha iyi çekiyo ;D

Heya.Eskiden bende mi nokia 5110 bardı antenli.Çekmezdi duvara vururdum bikaç kez anteni yerine oturuyodu galiba ;D ;D Çekerdi ;D ;D

Yaw be ne yaratıcı bi milletiz :)

hayalhane' Alıntı:
Heya.Eskiden bende mi nokia 5110 bardı antenli.Çekmezdi duvara vururdum bikaç kez anteni yerine oturuyodu galiba ;D ;D Çekerdi ;D ;D

;D ;D ;D

kadir sen tam bi türksün biliyosun dimi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
çalışmayan televizyona yumruk atarak çalıştıran arkadaşlar varken televizyonculara ne gerek var

;D ;D ;D Evet hatta bigün dershanedeyim telfonum o zaman kütük deyim ne takozu nokia 3310 ;D

o zaman içirisi ısındı pencereyi açtık kapanıyo açıyoz kapanıyo bende çıakrdım telefonu pencerenin menteşesini altına sıkıştırdım ;D ;D ;D Pencereyi açık tuttum ;D

o eski 5110 ile inan yalan dğil dershanede top oynamıştım ;D ;D

Adamı takdir ediyorum sorununa kendince çözüm bulmuş,işe yaramış mı?
Evet,telefonuyla görüşme yapabiliyor.Türk zekası işte
Umarım şimşekleri anteni çekmez :)

Geri