S
senarist081

:vaav :vaav hepsini istiyorum hem de hepsini :ahah
Olmaz hepsini birden yemen gerekiyor..İlk önce meyveler sonra ufaklık.. ;DdideM' Alıntı:;D ;D
Ben şu ufaklığı yesem..![]()
Madem ki buraya ekledin.senarist081' Alıntı::vaav :vaav hepsini istiyorum hem de hepsini :ahah
Tamam,ne demek yahu..Bizim arka bahçede daha onlarcası var.. ;D ;DBülent' Alıntı:Madem ki buraya ekledin.senarist081' Alıntı::vaav :vaav hepsini istiyorum hem de hepsini :ahah
Sana yok!
Hepsi benim.![]()
O yiyimlik değil, dekorasyon amaçlı... ;DdideM' Alıntı:yok yok önce şu son resimdeki karpuzu götüreni yiyeceğim ben.. ;D
dideM' Alıntı:yok yok önce şu son resimdeki karpuzu götüreni yiyeceğim ben.. ;D
Bülent doğru söylüyor,o bebek bizim maskotumuz kesinlikle olmaz ;D ;D sevgili Didem,üzgünümBülent' Alıntı:O yiyimlik değil, dekorasyon amaçlı... ;DdideM' Alıntı:yok yok önce şu son resimdeki karpuzu götüreni yiyeceğim ben.. ;D
Yahu ne ısrarcı müşteri bu böyle!dideM' Alıntı:Bırakın beni ya yiicem alla alla..![]()
Bülent' Alıntı:Yahu ne ısrarcı müşteri bu böyle!dideM' Alıntı:Bırakın beni ya yiicem alla alla..![]()
senarist081 arkadaşım, kaldır istersen o malı vitrinden...![]()
Peki...senarist081' Alıntı:Neyse en iyisi biz açık artırma yapalım diğer bayan arkadaşlara da haksızlık olmasın hak eden bebeği alır..
Şimdi sevgili Bülent açık artırma gerekli şartlar nelerdi,hatırlatırmısın?Açık artırmaya girecek olan arkadaşlara özellikle de sevgili Didem'e.. ;D
Bülent' Alıntı:Peki...senarist081' Alıntı:Neyse en iyisi biz açık artırma yapalım diğer bayan arkadaşlara da haksızlık olmasın hak eden bebeği alır..
Şimdi sevgili Bülent açık artırma gerekli şartlar nelerdi,hatırlatırmısın?Açık artırmaya girecek olan arkadaşlara özellikle de sevgili Didem'e.. ;D
Şartlar:
1-TC vatandaşı olmak.
2-Evli olmak.
3-Erkek olmak.
4-Askerlik vazifesini tamamlamış olmak.
5-Bu foruma üye olmak.
6-Çorlu'da ikamet ediyor olmak.
7-Adı "Bülent" olmak.
![]()
dideM' Alıntı:;D ;D
Aman yarebbim bebeği satıyorlaaarr!