Bütün Annelere

• Konbuyu başlatan asukaki
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde asukaki tarafından oluşturulan Bütün Annelere başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,899 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Bütün Annelere
Konbuyu başlatan asukaki
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asukaki
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bütün annelerin anneler gününü kutlar ve yanaklarından öperim :) Kimse bana öpemezsin diyemez öpüyorum işte. :)

Herkesin anneler gününü kutluyorum. Anne olanlarında olmak isteyenlerinde yakında olacaklarında olmak istemeyenlerinde bütün kadınlar çiçektir misali anneler çok özeldir diyorum.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Dünyanın en şerefli sıfatına sahip olan annelerimizin anneler gününü kutlar herkese iyi pazarlar dilerim  :) ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
(böyle güzel bir konuya neden yorum yazılmadı diye sorma gereğini duymuş olsam çok daha üzülecektim..
Neyse diyelim.)

En yüce mutluluk, mutluluğun kaynağını bilmektir .
Canımsın,yaşam kaynağım .ANNEMSİN......
Tarifi yok bu duygunun.Bir anne sıcaklığı ile sevgilerimi gönderiyorum tüm dünyayı sarsın,gönülleri nur kaplasın heryen  ışık olsun  diye.

EDİP AKBAYRAM - ANNELER GÜNÜ

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Geç kaldım ama daha önce böyle bir konu açıldığını görmemiştim...  :-\

"Büyük başarılar değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir..." Mustafa Kemal Atatürk

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Baldassare:)Duygularını ifade eden (bu kısa ve öz) söz için kendi adıma teşekkür ediyor ..
Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
3 kişi kutlamış anneler gününü galiba popüler olamıyoruz  ;D

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Anne olan olamayan her kadının başta kendim olmak üzere anneler gününü kutluyorum 8)

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Ben biraz geç kalmışım ama olsun :)
Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor,ellerinden öpüyorum...Annelerimizin ne kadar değerli olduğunu unutmadan ve bunu annelerimize yansıtarak tüm günlerin güzel geçirilmesini diliyorum...
Crt ablacım senin de anneler gününü kutluyorum...Sizler iyi ki varsınız...Yoksa bizler olmazdık...Hep mutlu olmanız temennisiyle...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
prenses35' Alıntı:

Crt ablacım senin de anneler gününü kutluyorum...Sizler iyi ki varsınız...Yoksa bizler olmazdık...Hep mutlu olmanız temennisiyle
...
Canım benim teşekkür ediyorum.Hep beraber nice güzel günlere diyorum.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
2 kişi daha katılmış 5 olduk :) gelmeyenlerin kulaklarını çekelim :)