bunları biliyor muydunuz? part II

• Konbuyu başlatan be yourself
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde be yourself tarafından oluşturulan bunları biliyor muydunuz? part II başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,510 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı bunları biliyor muydunuz? part II
Konbuyu başlatan be yourself
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
be yourself

be yourself

Kullanıcı
14 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İnsan vücudu, mucizelerle dolu bir makinedir.
Şimdi okuyacağınız vücudunuzla ilgili gerçekler sizi neden bu şekilde yaratıldığımız  konusunda merakta bırakacak.

Bilim adamlarına göre IQ'nuz ne kadar yüksekse o kadar çok rüya görürsünüz.

Sarışınlar, esmerlerden daha fazla saç teline sahiptir.

Kadınların %52’si yıpranmış saçlarla uğraşmanın yollarını arıyor. Geriye kalan % 48 ‘i artık çok geç olduğunun farkında

Saça uygulanan terapi ruh sağlığı açısından en az 3 ruh sağlığı terapisine eşittir.

İnsan vücudundaki en büyük hücre yumurta hücresi, en küçük hücre ise sperm hücresidir.

Isı ile sıkça temas eden saçlar diğerlerinden 7 kat daha fazla dökülür.

Ortalama bir kadın ortalama bir adamdan 5 inc (12,5 cm) daha kısadır.

Ayak başparmağınızda iki kemik olmasına karşılık diğer dört parmağınızda üçer kemik bulunur.

Bir insanda 100.000 adet saç teli vardır, her gün ortalama 100 saç teli tarama işleminde
koparak dökülür.

İnsan beyin hücresi 5 takım Encyclopedia Britannica'daki bilgileri alabilecek kapasitededir.

Tam dolu bir idrar kesesi aşağı yukarı bir beyzbol topu ebadındadır.

Dünya üzerinde kadınların  %91’i saçları güzel göründüğü zaman gününü daha güzel geçiriyor.

Ortalama bir rüya 2-3 saniye sürer.

Göğüsleri kılsız erkekler, kıllı erkeklerden daha fazla karaciğer sirozuna yakalanırlar.

Bakım yapılmayan saçlar terapi yapılan saçlara göre 4.5 kat daha fazla koparak dökülür.

Vücudunuzun 30 dakikada saldığı ısı ile iki litre suyu kaynatabilirsiniz.

Dişleriniz doğumunuzdan 6 ay önce (dişetlerinizin içinde) oluşmaya başlar.

Omuz hizasında saç uzunluğu olan bir kişinin saçlarını ucuca eklediğiniz zaman 30kmdir.

Başparmağınız ile burnunuz aynı boydadır

Hepiniz bunu deniyosunuz di mi şimdi  ;D :D 8) :p :-*

Alıntıdır-

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bilim adamlarına göre IQ'nuz ne kadar yüksekse o kadar çok rüya görürsünüz.

İlginç bir tespit olmuş..Ben çok rüya görürüm özellikle bu günlerde her saniye görür oldum  ::)Bu tespite erkekler ne diyecek merak ettim..Genelde hiç rüya göremediklerini söylerler de...

Başparmağınız ile burnunuz aynı boydadır Burda gülünecek sanırım  :p ::)

S

spiritualsigns

Valla ben hemen hiç rüya görmem ama acayip hayal gücüm vardır.... IQ munda çok yüksek olduğunu düşünmüyorum zaten...

Valla o 5 inc kısadır olayına kendimi göz önünde bulundurarak katılamıyorum....

saç ayrı bir sendrom zaten... boyamak harici her tür uygulamaya tabii tutuyorum  :)

Yapılan araştırmaları kaç kişi üzerinde denemişlerdir ki... veri tabanı ne kadar büyük olursa bilirsiniz bu araştırmaların sonuçları daha sağlıklı olur...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
teşekkürler

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bu yanlış: Bir insanda 100.000 adet saç teli vardır, her gün ortalama 100 saç teli tarama işleminde
koparak dökülür.

Buda: Sarışınlar, esmerlerden daha fazla saç teline sahiptir.

Oturup saymışlarmı ? keza saç telinin renk ile azlığı yada çokluğu teknik olarakta genetik olarakta mükün değil.

Bu: Göğüsleri kılsız erkekler, kıllı erkeklerden daha fazla karaciğer sirozuna yakalanırlar.

Andre agassiye üzüldüm yav :d göğüs kıllarını aldırmıştı birisi için sanırım :d Hayatını harcamış çocuk :d

Bunları öğrendim başım göğe erdi :d