S
senarist081
Kullanıcı
Özgür ŞAHİN(Site Sahibi)
aha çocukluğundan belliymiş ilerde çok büyük bir adam olacağı..
Zeynep(KG Admin):Şu duruşa bakın,ne kadar da kendinden emin..Yönetici vasıflarını fazlasıyla taşıyor,ilerde çok büyük bir sitenin Yöneticisi olucak gibi..
Korsan(Süper Moderatör)
enizlerin hakimi olacağını nasıl da belli ediyor..
Gözde(Süperin de ötesinde bir Mod):Her şeyiyle süper,başka söze ne hacet..
Gülşah
Çiçeği burnunda bir Moderatör):Aklından kim bilir neler geçiriyor..Acaba ilerde mod mu olsam,yoksa Admin mi?
Kabeka
O birrrrr MODERATÖR olarak doğmuş):Şu yüzündeki ifadeye bakarmısınız,ne kadar masum..
Didem
Bir görünür,bir kaybolur..Varlığıyla yokluğu bir değildir):Çok sempatik,şirin ve idelist,harbi dobra bir arkadaşımız..
Sunflowers
Onu anlatmak için Filozof olmak lazım)
ağa,taşa enginlere,hatta taşkın denizlere mi sorsak onun nasıl biri olduğunu..İçi de dışı da bir,güleç yüzlü,sempatik
Bıldırcın
Onu anlatan kelime,"TIKINMAKTIR"):Yemek yapıp kendine ve çevresindekilere ikram etmeyi çok seven misafirperver arkadaşım
Pınar
Devamlı düşünme modundadır..Stresli olmadığı bir gün bilmiyorum):Çok ihsaniyetli,iyi niyetli ve çok da vefakar bir anne.Bulunmaz bir dost..
Kristal
Güney Akdenizin en sempatik,en şirin ve en meraklı mı meraklı kızı):Onu tanımlayan cümle bitmek tükenmek bilmeyen öğrenme azmi ile onu tescilleyen "MERAK"tır..
Bülent
Kemal Sunal eğer şayet yaşasaydı,benim veliatım sensin derdi):Her şeyiyle müzip,arkadaş ve dost canlısı,hayat dolu bir can yoldaşımız..
Ve Bendeniz
Senarist081
Yazmayı,çizmeyi karalamayı seven hayalperestin tekiyim işte):Hayatını sanata,bilime adamış araştırmacı ruhlu,dost canlısı,iyi niyetli biriyimdir,Vesselam... ;D ;D

Zeynep(KG Admin):Şu duruşa bakın,ne kadar da kendinden emin..Yönetici vasıflarını fazlasıyla taşıyor,ilerde çok büyük bir sitenin Yöneticisi olucak gibi..

Korsan(Süper Moderatör)

Gözde(Süperin de ötesinde bir Mod):Her şeyiyle süper,başka söze ne hacet..

Gülşah

Kabeka

Didem

Sunflowers

Bıldırcın

Pınar

Kristal

Bülent

Ve Bendeniz
Senarist081

İsim ve imtiyaz hakları Kendinigeliştir.com sitesine aittir.İzinsiz alınamaz ve çoğaltılamaz..Bu yapım Tarık ŞAHİN Prodiksiyon stüdyolarında hazırlanmıştır..