Bumu spor ?

• Konbuyu başlatan turtur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde turtur tarafından oluşturulan Bumu spor ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,635 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Bumu spor ?
Konbuyu başlatan turtur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Boks,tekvando ve diğer ağır sporları hepimiz biliyoruz.İçinde kan olan ve şiddete dayalı olan tüm sporlar aslında bizlere gösterildiği kadar normal ve gerekli şeylermidir ? Yoksa,dine,ahlaka,nezakete ve insanlığa aykırı şeylermidir bilmek istiyorum.Benim bu konu hakkında,spor olduğuna dair fazlaca ters düştüğüm fikirlerim var. Görüşlerinizi bekliyorum...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İçinde kan ve şiddet olduğu dalları spor olarak görmüyorum.

Spor yapmak için o kadar çok seçenek var ki, ite bazıları;

• Atletizm
• Badminton
Basketbol 
• Beyzbol
• Bilardo
Binicilik
Bisiklet
• Boks
Bowling
Bungee jumping
• Buz Hokeyi
• Jimnastik
Dağcılık
• Dalgıçlık
• Fitness
Golf
• Yağlı güreş
• Hentbol
Kaykay
• Kürek
• Masa Tenisi
• Maraton
Oryantiring
• Paraşüt
Paten
• Rafting
• Snowboarding
• Sokak kızağı Su Topu
• Tenis
Voleybol
• Yelken
Yüzme

Turtur kuş olup uçamayız ama bunu dene derim ;) hediyem olsun iyi seyirler  :)
http://vimeo.com/12132621

Altı çizililer benim öncelikli tercihim. Golf olan seçeneği neden renk değiştirdim. Kısaca izah edeyim.

Ben Golf'ü spor dalı olarak değilde çevre düşmanı bir spor dalı olarak görüyorum. Bilmeyenler için yazıyorum golf alanları için çoğu güzelim verimli araziler tamamen çim alan oluşturuldu.

Bu da demek oluyorki çim alanların bakımına fazlasıyla su gidiyor. Sırf bir kaç insanın zevki için onca ağacın kesilmesini doğru bulmuyorum.

En sevdiğim de patendir :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben Golf'ü spor dalı olarak değilde çevre düşmanı bir spor dalı olarak görüyorum.

Çok yanlış cümle kurmuşum. Düzeltiyorum

Golf oyununu spor dalı olarak görmüyorum.  :mad:  Bu konuda oldukça hassasım.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Boks ve yağlı güreş ,spordan öte. Yorum yapmaya gerek duymadığım garip bi'durum.!
Dağcılık sporuyla ardanelin yükseltilmesini teklikeli buluyorum :)
Yüzme ve  tenis tercihimdir.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
En güzel spor yürüyüş :) dağ bayır gez dur. Paraşütle dünyayın tepesinde gezinmek. En yüksek uçurumlardan aşağıya bağırmak. En derin suların dibinde balıklarla gezmek...  ;)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Ben Golf'ü spor dalı olarak değilde çevre düşmanı bir spor dalı olarak görüyorum.

Çok yanlış cümle kurmuşum. Düzeltiyorum

Golf oyununu spor dalı olarak görmüyorum.  :mad:  Bu konuda oldukça hassasım.

Sevgili Tuğba,
videon için teşekkür ediyorum.Bu konuya bakış açısı olarak yalnız olmadığımı bilmek güzel :) hani birde türkiye'nin gururu oluyor böyle sporları yapan  insanlar ne garip bir durumdur o...

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

En çok futbolu sevmeme rağmen,yüzme kesinlikle çok ama çok faydalı.Birde üşümesem şu denizlerde ne ala  :(
Daha önce hiç paten ve kay kay kaymadım desem cantu ?..Henüz ne demek olduğunu bile bilmiyorum ama zamanı gelince tavsiyene uyacağım  O0

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
En güzel spor yürüyüş :) dağ bayır gez dur. Paraşütle dünyayın tepesinde gezinmek. En yüksek uçurumlardan aşağıya bağırmak. En derin suların dibinde balıklarla gezmek...  ;)
Asukaki :^)

Bende çok severim özellikle patika yolları tercih ederim. Zor oluyor yürümesi ama sonuçta onu başarmış olmak beni mutlu ediyor. Erkenden kalkacaksın, termosa çayını koyacaksın yanında da bir kaç atıştırmalık alıcaksın çıkacaksın tepeye temiz hava araba sesi yok, kuş sesleri böcek sesleri ve muhteşem temiz hava eşliğinde kahvaltını yapıcaksın  8)

Oh oh değmeyin keyfime  :dil

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Sevgili Tuğba,
videon için teşekkür ediyorum.Bu konuya bakış açısı olarak yalnız olmadığımı bilmek güzel :) hani birde türkiye'nin gururu oluyor böyle sporları yapan  insanlar ne garip bir durumdur o...[/color]
Turtur :^)

Diyelim ki bundan keyif alıyorlar ( ben anlamıyorum sanırım M.Ö. kalmayım :) )o halde güzelim alanları neden mahvediyorlar gitsiler yapay alan oluşturup oynasınlar. Bu konu cidden başlı başına sorun, hemde büyük bir sorun :-X

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:

En çok futbolu sevmeme rağmen,yüzme kesinlikle çok ama çok faydalı.Birde üşümesem şu denizlerde ne ala  :(
Daha önce hiç paten ve kay kay kaymadım desem cantu ?..Henüz ne demek olduğunu bile bilmiyorum ama zamanı gelince tavsiyene uyacağım  O0
:^)

Eğer video keyif verdiyese ne mutlu bana :)
Kaykay ve ya paten de kendini çok özgür hissedeceksin. Müthiş bir duygu ancak kullanırken anlarsın ;)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Boks ve yağlı güreş ,spordan öte. Yorum yapmaya gerek duymadığım garip bi'durum.!
Dağcılık sporuyla ardanelin yükseltilmesini teklikeli buluyorum :)
Yüzme ve  tenis tercihimdir.

Ablacım :^)

Boks gözümden kaçmış kesinlikle haklısın söylediğinde :)

Dağcılık konusunda bir kere deneyen sanırım vazgeçemez bir daha :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
turtur' Alıntı:
Sevgili Tuğba,
videon için teşekkür ediyorum.Bu konuya bakış açısı olarak yalnız olmadığımı bilmek güzel :) hani birde türkiye'nin gururu oluyor böyle sporları yapan  insanlar ne garip bir durumdur o...[/color]

Diyelim ki bundan keyif alıyorlar ( ben anlamıyorum sanırım M.Ö. kalmayım :) )o halde güzelim alanları neden mahvediyorlar gitsiler yapay alan oluşturup oynasınlar. Bu konu cidden başlı başına sorun, hemde büyük bir sorun :-X

Aaa evet birde böyle bir durum var.Ben ilk defa senden öğreniyorum şimdi ... :eek:

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hadi size dağcılık ile ilgili anımı anlatayım  ;D
Çocukluk zamanımda yazın oturduğum yerlerde 100-150 metre yüksekliğinde tepeler vardır .Çocukken yılan,arı,böcek çiçek demeden bu tepelere tırmanma arzumuz vardı hep.En yükseğe çıkıp sahile uzanan evlerin ve muhteşem deniz manzarasını seyretmekde cabası...Günlerden birgün kuzenimle yine tepedeyken toprakta büyük bir delik olduğunu gören ben hemen kurcalamaya başladım..ve sayısnı sayamayacağım kadar fazla yaban arısı topraktan çıkıp hertarafımızı soktular.Artık eve gidene kadar attığımız çığlıkların saysını siz düşünün :) Eve gittiğimde annenim saçımdan ölü arılar çıkardığını hatırlıyorum yani o derece  :aglama :-[ ;D
Eee buda bize büyük tecrübe oldu tabi.Bir daha adım atmadım o yerlere  ;)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Aaa evet birde böyle bir durum var.Ben ilk defa senden öğreniyorum şimdi ... :eek:[/color]
Yapay yerler olunca ucuza gelir sonra Golf oynamaya gidiyorum demek çok sıradan olur :)

Diyorum ki ceplerinde ki parayı belli edemezler sonra nasıl farklı olacaklar ozaman :p

Golf için mahvedilen doğal güzelliklerimize HAYIR  :sinirli :sinirli

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Hadi size dağcılık ile ilgili anımı anlatayım  ;D
Çocukluk zamanımda yazın oturduğum yerlerde 100-150 metre yüksekliğinde tepeler vardır .Çocukken yılan,arı,böcek çiçek demeden bu tepelere tırmanma arzumuz vardı hep.En yükseğe çıkıp sahile uzanan evlerin ve muhteşem deniz manzarasını seyretmekde cabası...Günlerden birgün kuzenimle yine tepedeyken toprakta büyük bir delik olduğunu gören ben hemen kurcalamaya başladım..ve sayısnı sayamayacağım kadar fazla yaban arısı topraktan çıkıp hertarafımızı soktular.Artık eve gidene kadar attığımız çığlıkların saysını siz düşünün :) Eve gittiğimde annenim saçımdan ölü arılar çıkardığını hatırlıyorum yani o derece  :aglama :-[ ;D
Eee buda bize büyük tecrübe oldu tabi.Bir daha adım atmadım o yerlere  ;)
:ahah

Bence iyi ki yaşamışım demelisin güzel bir anı olmuş. Arıları hayatında hiç canlı görmeyen insanlar var. Oysa sen baya fazlasını görmüşsün :) şanslısın.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Bence iyi ki yaşamışım demelisin güzel bir anı olmuş. Arıları hayatında hiç canlı görmeyen insanlar var. Oysa sen baya fazlasını görmüşsün :) şanslısın.
Evet öledir :) Çokça arı sokması yaşadım ama hiç korkmam yani buda güzel  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Evet o sayılanların hepsi spordur... Özellikle boks harikadır.  Sayılan sporların hepsinin birde ahlakı, fazlacada bi nezaketi vardır...  Ayrıca sayılan sporlar için dinen uygunluk aranmaz. Zira haram ve yahut günah kılınan bir spor dalı yoktur. Vs,vs,vs,vs... Ama illa bir uygunluk isteniyorsa,boks için yazayım,Sağ elin attığı yumuruğu sol el görmüyorsa  dinen de caizdir... Diğer sporlara da uyarlayın gitsin...
Ve kolay gelsin...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
cantuuu' Alıntı:
asukaki' Alıntı:
Asukaki :^)

Bende çok severim özellikle patika yolları tercih ederim. Zor oluyor yürümesi ama sonuçta onu başarmış olmak beni mutlu ediyor. Erkenden kalkacaksın, termosa çayını koyacaksın yanında da bir kaç atıştırmalık alıcaksın çıkacaksın tepeye temiz hava araba sesi yok, kuş sesleri böcek sesleri ve muhteşem temiz hava eşliğinde kahvaltını yapıcaksın  8)

Oh oh değmeyin keyfime  :dil
İnsanın iştahı bile iki kat artar. Hoş sohbet güzel manzara temiz hava işte hayat bu...  ;)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ya birde güneş batarken sahilde güneşe doğru bir yürüyüş yapılır ya tadından yenilmeyen cinsten... O0

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Mesala burası gibi mi :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]