Bu Saatte Bu Kadar Çıkar

• Konbuyu başlatan Metafeller
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde Metafeller tarafından oluşturulan Bu Saatte Bu Kadar Çıkar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,764 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Bu Saatte Bu Kadar Çıkar
Konbuyu başlatan Metafeller
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan olası
M

Metafeller

Kullanıcı
28 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Muğla
www.youtube.com
Tahminimce forumun en küçüklerinden biriyim. Yaşım 17. Forumu Google'da yaptığım bir arama sonucu tesadüfen buldum.

Kendimden söz etmem gerekirse, müzikten hoşlanırım. Hatta müziğe bayılırım. O kadar çok seviyorum ki, Eurovision için açtığım bir Youtube kanalı bile var. Sürekli güncel bir kanal üstelik. Her türden müziği sevebilirim (Türk sanat müziği ve rapi bunun dışında tutuyorum). Bu aralar en çok saran şarkılar Kati Wolf - What About My Dreams (Dinle) ve The Pierces - Secret (Dinle).

Yabancı dizilerle aram çok güzeldir. Daha önce Lost, Flash Forward, Kyle XY bitirdim. Şu anda Gossip Girl, Supernatural, Dexter ve House M.D. izliyorum. Anime olarak da Death Note, Darker Than Black bitirdim. Kitaplarla aram iyidir ancak zevkimi bulmam çok zor. En sevdiğim kitap Agatha Christie'nin bir cinayet romanı; On Küçük Zenci. Diğer kitapları da güzeldir ancak On Küçük Zenci kadar zevk veren bir kitaba rastlamadım. En sevdiğim karakter Anthony'di kitaptaki.

Üniversite hedefim Dil-1 bölümünden Yabancı Dil Edebiyatı ya da Tercümanlık / Çevirmenlik bölümü. Sanırım benim için en doğrusu olan bu. Önümüzdeki sene lise son sınıf olacağım.

Şimdilik benden bu kadar. Belki daha sonra eklemeler de yapabilirim. Herkese merhaba diyorum ve sineye çekiliyorum.

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
hoşgeldin benimde yaşım yirmi bence neresinden yakalarsak iyidir tesadüfen gelen fırsatları keşke daha önce çıksaydı karşımıza müziği sevmen ve yabancı dillere ,filmlere ilgi duyman çok hoş umarım bu alanda mutlu olursun ve devam ettirirsin seçtiği bölümde mutsuz biri olarak sana şunları söyleyebilirim asla sevdiğin şeyi bırakma eğer senin için gerçekten doğru olduğuna inanıyorsan 10 yılda sürse devam et ta ki ulaşana dek çünkü bir gün keşke demekten iyidir