BU NASIL Bİ TEST YAA!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ASİİİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet ben bunu daha öncede görmüştüm gerçekten tutuyo ve nasıl tuttuğunu bi türlü anlamadım

hakkat haa,yapıyo,ben bunu bi araştırıyım,nasıl olduğunu öğreneyim ??? ???

ama işin üçkadı hesapta bir işvar orada,çünki başka sayılardeğil aklımızdan tuttuğumuz sayılarla yapıyoz,kalıbı aynı arada kat sayı var,haksızmıyım arkadaşlar benim düşüncem böyle ??? ??? ???

bencede hile
çünki hile medanda çözdüm ben ama metodu çözemedim hala ??? ???

arkadaşlar bu testteki hilenin ne olduğunu bilen varsa açıklasın lütfen, çok merak ediyorum...

ASİİİ' Alıntı:
arkadaşlar bu testteki hilenin ne olduğunu bilen varsa açıklasın lütfen, çok merak ediyorum...

ben çözdüm sayılır
dikkat ederseniz aklımızdan tıttuğumuz sayının sayı değerleri ile işlem yapıyoruz,bir kalıp içerisinde hep aynı sayı çıkıyo ondan böle oluyo diye düşünüyorum ??? ???

yalnız dikatinizi çekerim aklımızda tuttuğumuz sayıdan çıkardığımız sayıların yoplamı her zaman 11 oluyo

??? ??? ??? ??? ??? işte bi ipucu ;D ;D

yok buruder bu yazdığım yanlış

öfffffff,delirecem yaaaa ne bunu hilesi,yarın okula gidiyim gömecem kafamı kağıda çözecem,ben bunu bulacam arkadaş,hilesini çözecem >:( >:( >:( >:(

ha hanha ha ha bu sefer yanılttım makinayı,kurtaramadı paçayı benden >:( >:( >:( >:( az kaldı çözecem hilesini 89 da yanıldı ha hanha ha ha ha ;D ;D ;D >:( >:( >:( >:(

arkadaşlar olayı ben çözdüm şöyle oluyo kısaca..hangi sayıyı seçerseniz seçin örneğin 15 , 1 + 5 çıkarsa 9 olur.veya 46 4 + 6 çıkarırsak 36 kalır yani bulduğumuz her sayı 9 un katı olur ve tabloya dikkat edin her seferinde 9 ve katları aynı sembollerle simgeleniyor.. ;) ;) ;)

arkadaşlar olayı ben çözdüm şöyle oluyo kısaca..hangi sayıyı seçerseniz seçin örneğin 15 , 1 + 5 çıkarsa 9 olur.veya 46 4 + 6 çıkarırsak 36 kalır yani bulduğumuz her sayı 9 un katı olur ve tabloya dikkat edin her seferinde 9 ve katları aynı sembollerle simgeleniyor.. 

doğukan' Alıntı:
arkadaşlar olayı ben çözdüm şöyle oluyo kısaca..hangi sayıyı seçerseniz seçin örneğin 15 , 1 + 5 çıkarsa 9 olur.veya 46 4 + 6 çıkarırsak 36 kalır yani bulduğumuz her sayı 9 un katı olur ve tabloya dikkat edin her seferinde 9 ve katları aynı sembollerle simgeleniyor.. 
.
ama her rakamın sembolü farklı, hangi rakamı aklımızdan tutuyorsak o çıkıyo, anlayamadım ben :(

Sırf açıklamak için üye oldum  ;)

dikkat edin 0'ın yanındaki işaret hep değişir ve sonuç o işarettir ve 9,18... böyle bu sırayla 0'daki sembol onlara da yazılır bu sayılar zaten olayın evrenindeki tüm olasılıklardır ve o yüzden hep 0'ın, 9'un, 18'in falan yanındaki işaret sonuç olarak çıkar

İşte bu kadar  ;)

Geri