Bu kadar mı insanlıktan çıktık...

• Konbuyu başlatan cantuuu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde cantuuu tarafından oluşturulan Bu kadar mı insanlıktan çıktık... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,412 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Bu kadar mı insanlıktan çıktık...
Konbuyu başlatan cantuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turtur
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Fotoğraf çekmeye ve çektirmeyi seven biriyim. Güne başlarken yeni fotoğraflara göz gezdireyim dedim. Sosyal paylaşım sitelerinin birinde kadın fotoğrafları altında hem kötü kelimler hemde çok kötü yorumlar vardı. Özellikle yorum yapan kişilerin profillerine baktım çoğunluğu ne yazık ki lisans öğrencisi. Asla belli kesime yıkmak değil niyetim hani en son bu tarz yorumları yapacak bireylerin olduğunu düşünürdüm hep...

Keşke hiç bakmasaydım dedim. Şuan dışarıya adım atmaya çekiniyorum,eğer herkes orada yazılanlar gibi düşünüyorsa gerçekten bu dünya dan kurtulmak istiyorum. İlişkileri, evliliği, aile olabilmeyi, sevgili olabilmeyi iyice dibe indirdik. Utanıyorum gerçekten çok utanıyorum...

Şimdi soruyorum bizi hayvalardan farklı kılan nedir? iki örneği kıyaslamanızı rica ediyorum; Angut kuşu ve insan.

Eşi ölen angut kuşları, başka bir eş ile bağlantı kurmayıp ölen eşinin arkasından yas tutarlar,
Şimdi ki gençlerin kaç sevgili değiştirdiğinin bile unutması ve evli olan onlarca insanın doyumsuz olup aldatma eylemine geçmesi.

Yorum size ait....

Çok doluyum çünkü bu konularda inanılmaz hassasım.

Son olarak eklediğim fotoğraf için küçük bir notum var;

Sözüm 'Fantezi tüccarlarına'
Para hırsı bürümüş gözlerinizi kadın bedeninden çekin
Kadını salt bir cinsel obje göstermekten vazgeçin!

[eklenti yönetici tarafından silindi]

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Tuğba:)
Sosyal konularda özelliklede kadın konusunda hassas ve çok duyarlı olduğun belli oluyor...
Aynı hassasiyeti  sosyal paylaşım sitelerine üye olurkende göstertirsen inan daha az üzülürsün...
Kendi adıma konuşuyorum...
Çok sert tartışmaların olduğu siteleri de takip ediyorum ...Ama gençlik hiçte duyarsız değil...Fikirlerini çok güzel savunuyor...
Zihniyeti bozuk sapıkça tartışmaların olduğu ortamda kimseyi düzeltemezsin ve bu senin için sadece zaman kaybı olur...
Uzun zamandır Kendini Geliştirde yorumlar yazıyorum ...
Takip edebildiğim kadarıyla bu bahsettiğin konulara rastlamadım...Zaten buna yeltenmek isteyenler gerkli uyarıyı alarak siteden uzaklaştırılıyor...
Hani diyorum reklam olarak algılansa da :)
Doğru adreste hepinize www.kendinigeliştir olmanın ayrıcağını yaşamanızı öneriyorum...

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Şuan dışarıya adım atmaya çekiniyorum,eğer herkes orada yazılanlar gibi düşünüyorsa gerçekten bu dünya dan kurtulmak istiyorum. İlişkileri, evliliği, aile olabilmeyi, sevgili olabilmeyi iyice dibe indirdik. Utanıyorum gerçekten çok utanıyorum...
Sevgili cantu.Bu tür insanlar gözünü korkutmasın.eğer sürekli böyle yanlış örneklere odaklanırsan inan yalnız kalırsın.bunu hiçbirimiz istemeyiz.Onun yerine kişilik sahibi ve duyarlı insan(erkek) nedir nerededir sorusunun cevabını bulmayı denemek, daha faydalı bir çaba olsa gerek. :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Şuan dışarıya adım atmaya çekiniyorum,eğer herkes orada yazılanlar gibi düşünüyorsa gerçekten bu dünya dan kurtulmak istiyorum. İlişkileri, evliliği, aile olabilmeyi, sevgili olabilmeyi iyice dibe indirdik. Utanıyorum gerçekten çok utanıyorum...
Sevgili cantu.Bu tür insanlar gözünü korkutmasın.eğer sürekli böyle yanlış örneklere odaklanırsan inan yalnız kalırsın.bunu hiçbirimiz istemeyiz.Onun yerine kişilik sahibi ve duyarlı insan(erkek) nedir nerededir sorusunun cevabını bulmayı denemek, daha faydalı bir çaba olsa gerek. :)

Sevgili turtur nedendir bilemem ama bugüne kadar bu kötü olaylar hep benim başıma geldi. Korkmadım elbette ama hep tedirgin oldum. Böyle davranmamın nedeni yaşadığım bir kaç kötü olayların neticesi olduğunu düşünüyorum. 17 yaşında iken herkese basit(!) gelen taciz olayını ben mahkemeye taşıdım ve asla pes etmeden o insana yaptığı hatayı anlatmaya çalıştım. Ancak tüm bunlar olurken benden de iyi olan düşünceler gidiyor. Bende iyi insan görmek istiyorum güvenmek istiyorum ama o kadar iğrençleşti ki herşey. Kadın olmak çok zor bunu anlatmaya kelimeler yetmez, saatlerce yazsamda anlatması zor, anlayabilmek zor...

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Verdiğin tepki ve ısrarın güzel ama asla hiçbir olay senin sosyal ve dışardaki hayatına engel olmasın.Bunun zararı sadece sana dokunacak cantu bu yüzden biraz daha güven sağlamalısın kendine .Kendini şanssız veya talihsiz hissetmene gerek yok.Hayat böyle bişi işte.Ve biz sürekli geçmişimize sımsıkı sarılarak yaşarsak inan bu çoğu zaman bize çok şey kaybettirir...Hiç merak etme,biyerlerde senin gibi düşünen,sırtını yaslayabileceğin birileri olacak...
Sakin ve özgüven dolu kalmak dileğiyle...