C
cantuuu
Kullanıcı
Fotoğraf çekmeye ve çektirmeyi seven biriyim. Güne başlarken yeni fotoğraflara göz gezdireyim dedim. Sosyal paylaşım sitelerinin birinde kadın fotoğrafları altında hem kötü kelimler hemde çok kötü yorumlar vardı. Özellikle yorum yapan kişilerin profillerine baktım çoğunluğu ne yazık ki lisans öğrencisi. Asla belli kesime yıkmak değil niyetim hani en son bu tarz yorumları yapacak bireylerin olduğunu düşünürdüm hep...
Keşke hiç bakmasaydım dedim. Şuan dışarıya adım atmaya çekiniyorum,eğer herkes orada yazılanlar gibi düşünüyorsa gerçekten bu dünya dan kurtulmak istiyorum. İlişkileri, evliliği, aile olabilmeyi, sevgili olabilmeyi iyice dibe indirdik. Utanıyorum gerçekten çok utanıyorum...
Şimdi soruyorum bizi hayvalardan farklı kılan nedir? iki örneği kıyaslamanızı rica ediyorum; Angut kuşu ve insan.
Eşi ölen angut kuşları, başka bir eş ile bağlantı kurmayıp ölen eşinin arkasından yas tutarlar,
Şimdi ki gençlerin kaç sevgili değiştirdiğinin bile unutması ve evli olan onlarca insanın doyumsuz olup aldatma eylemine geçmesi.
Yorum size ait....
Çok doluyum çünkü bu konularda inanılmaz hassasım.
Son olarak eklediğim fotoğraf için küçük bir notum var;
Sözüm 'Fantezi tüccarlarına'
Para hırsı bürümüş gözlerinizi kadın bedeninden çekin
Kadını salt bir cinsel obje göstermekten vazgeçin!
[eklenti yönetici tarafından silindi]
Keşke hiç bakmasaydım dedim. Şuan dışarıya adım atmaya çekiniyorum,eğer herkes orada yazılanlar gibi düşünüyorsa gerçekten bu dünya dan kurtulmak istiyorum. İlişkileri, evliliği, aile olabilmeyi, sevgili olabilmeyi iyice dibe indirdik. Utanıyorum gerçekten çok utanıyorum...
Şimdi soruyorum bizi hayvalardan farklı kılan nedir? iki örneği kıyaslamanızı rica ediyorum; Angut kuşu ve insan.
Eşi ölen angut kuşları, başka bir eş ile bağlantı kurmayıp ölen eşinin arkasından yas tutarlar,
Şimdi ki gençlerin kaç sevgili değiştirdiğinin bile unutması ve evli olan onlarca insanın doyumsuz olup aldatma eylemine geçmesi.
Yorum size ait....
Çok doluyum çünkü bu konularda inanılmaz hassasım.
Son olarak eklediğim fotoğraf için küçük bir notum var;
Sözüm 'Fantezi tüccarlarına'
Para hırsı bürümüş gözlerinizi kadın bedeninden çekin
Kadını salt bir cinsel obje göstermekten vazgeçin!
[eklenti yönetici tarafından silindi]