Bu ayakkabı büyüyor...

su perisi

Kullanıcı
687986757646753453.jpg

Hank Miller adlı bir Amerikalının icat ettiği çocuk ayakkabısı, ayak büyüdükçe büyütülebiliyor

İngiliz "INCHWorm" adlı ayakkabı şirketinin "iFit" teknolojisiyle ürettiği spor ayakkabı yan tarafındaki bir düğme ile üç ebat arasında büyütülebiliyor.

Tabandaki minik bir sayaç, ayakkabının numarasını gösteriyor. Firma yetkilileri, kaza ile bollaşmayacak bir tertibata sahip ayakkabının en bozuk zeminlerde bile son derece dayanıklı olduğuna dair güvence verdiler. Teslimat dahil fiyatı 47.99 sterlin olan ayakkabının mucidi Miller, "Buluşum sayesinde çocuğunuza ikide bir ayakkabı almıyorsunuz" dedi. Ayakkabılardan şu ana kadar 500 çift satılmış.

Uzman haber :)  ( şimdi, adminim bu haber kaynagımada "sosyate haber" kaynagım gibi farkedip bir şey söyler )  :)

Bunlar,çoçuklar için..Ayakların büyüme içerisindeyse,belki senin standartlarına uyanıda buluruz:)

Paylaşım için teşekkürler superisi...
Bu konuya küçük bir bilgi eklemek isterim.
Çocuklara genelde bir sonra ki senede giysin diye bir numara büyük ayakkabı alınır.Bu çok yanlışmış.Ayakkabı çocuğun ayağına göre,tam kavrayacak şekilde alınmalıymış yoksa ileride ayakları büyük olurmuş. :)

sana katılmıyorum ebrulyin çünkü icat edilen ayakkabı tam ayağa göre istenilen zamanda büyümesi için yanda düğmeleri varmış! :)

problems' Alıntı:
sana katılmıyorum ebrulyin çünkü icat edilen ayakkabı tam ayağa göre istenilen zamanda büyümesi için yanda düğmeleri varmış! :)

Ben bu ayakkabıyı eleştirmek amaçlı yazmamıştım ama sen öyle algılamışsın,önemli değil ;)

büyese de farketmez bi çocuk bi ayakkabıyı max. 3 ayda eskitir.. :D boşuna uğraşmışlar

ooo  bu ben küçükken de vardı.hatta bende de böyle bir paten vardı 2-3 boyutta genişletilebiliyordu... :)

Geri