BOYKOT VAR!İSRAİL ÜRÜNLERİ!SİZ KULLANIYOR MUSUNUZ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suheda:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suheda:)

Kullanıcı
[size=10pt]BOYKOT VAKTİ[/size]

BAKALIM KULLANIYORMUYUZ??

171401.jpg

119boykot2vw71.jpg

boykot1.jpg

israilboykotrnlerimimda.jpg
isteinternettekiisraile.jpg

DİKKAT EDELİM

İsrail mallarını boykot maili  bir yıl kadar önce bana da geldi..  
Denedim kendi sitemde yayınladım baktım kimsenin umrunda değil ben de boşverdim hane(:..
Sevgili gençler: ) İsterseniz önce Converse ayakkabı giymeyi  bir de  cola içmeyi bırakın ..(en kolayı)(:
Neyse ya bunlar derin konular  uzatmayalım..!

o kadar çoklarki çoğuda kullanmayı alışkanlık haline getirdiğimiz vazgeçilmezlerimiz arasına giren ürünlerr.. ve açıkçası bunları çıkarınca pekte bişi kalmıyor elimizde :( :( türk malları ve geleceği ile ilgili soylencek çok söz var ama azıcık ticarete kaçabilirr.. kendi adıma çok üzülülüyorumm. görmesekte tanımasakta, aldığımız her boykot ürünü bir müslaman kardeşimize hançer oluyor..
dikkat etmeye çalışıyorum ve nacizane dikkat etmeye çağırıyorum :(

DUYARLILIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.HER ZAMAN YAPTIĞIMIZ ŞEY ''BENLE BİR ŞEY OLMAZ''DİYEREK ŞEREFSİZLERİN ÜRÜNLERİNİ KULLANMAMIZ.DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR'U HAYATIMIZDAN ÇIKARMIŞIZ.İNŞALLAH ALMAMAYA ÇALIŞIRIZ.İNŞALLAH RABBİM O MİNİCİK BEBEKLERE,HAMİLELERE,ÇOCUKLARA,YAŞLILARA ZULÜM ÇEKTİREN ADİ AŞAĞILIK İNSANLARI KAHREDER.

suheda:)' Alıntı:
   HER ZAMAN YAPTIĞIMIZ ŞEY ''BENLE BİR ŞEY OLMAZ''DİYEREK ŞEREFSİZLERİN ÜRÜNLERİNİ KULLANMAMIZ.

Bunun şerefle -şefersizlikle ilgisi yok ..! Kapitalist sistemde sermayenin gücü gelir evine girer ..
" Van Munite "yi bile marka yapar..Sana bana da slogan atmak kalır ..  

crt' Alıntı:
    HER ZAMAN YAPTIĞIMIZ ŞEY ''BENLE BİR ŞEY OLMAZ''DİYEREK ŞEREFSİZLERİN ÜRÜNLERİNİ KULLANMAMIZ.
HEP TUHAF MI KONUŞURSUN?DEMEK İSTEDİĞİM BU MU SANKİ!AMAÇLARI MÜSLÜMANLARI KATLETMEK.ÜRÜNLERİ ALARAK BİZİMDE YARDIMCI OLMAMIZ GİBİ BİR ŞEY BU.BAYAĞI YAPTIKLARI ŞEREFSİZLİK.VAKKO'NUN EŞARPLARI VAR İŞTE MÜSLÜMANLARI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR.VAKKO DA ONLARIN EŞARPLARI ÇOK SEVDİĞİNDEN YAPIYORLAR SANKİ!

Bunun şerefle -şefersizlikle ilgisi yok ..! Kapitalist sistemde sermayenin gücü gelir evine girer ..
" Van Munite "yi bile marka yapar..Sana bana da slogan atmak kalır .. 

HEP TUHAF MI KONUŞURSUN?DEMEK İSTEDİĞİM BU MU SANKİ!AMAÇLARI MÜSLÜMANLARI KATLETMEK.ÜRÜNLERİ ALARAK BİZİMDE YARDIMCI OLMAMIZ GİBİ BİR ŞEY BU.BAYAĞI YAPTIKLARI ŞEREFSİZLİK.VAKKO'NUN EŞARPLARI VAR İŞTE MÜSLÜMANLARI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR.VAKKO DA ONLARIN EŞARPLARI ÇOK SEVDİĞİNDEN YAPIYORLAR SANKİ!

Aslında tuhaf konuşmuyorumda forum kuralları gereği  fazla söz söyleyemiyorum..
Pierre cardin ,vakko eşarplarını (türban) en çok kimler alıyor  bi'atraştır istersen.
O zaman belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsın (:

crt' Alıntı:

Aslında tuhaf konuşmuyorumda forum kuralları gereği  fazla söz söyleyemiyorum..
Pierre cardin ,vakko eşarplarını (türban) en çok kimler alıyor  bi'atraştır istersen.
O zaman belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsın (:

İSLAMDAN BAŞKA ÖRTÜLÜ BİR DİN YOK ZATEN FAKAT DİĞER DİNLERE MENSUP OLAN ŞAHISLAR SADECE FULAR NİYETİNE KULLANIYOR.YANİ TAHMİNİMCE MÜSLÜMANLAR KULLANIYORDUR

Farklı şeyler konuşuyoruz neyse konu çok ağır boşverelim..
Bugün hava çok sıcak  buz gibi bir Cola iyi gider(:
sevgiler

KATILIYORUM BOŞ VERELİM ÇÜNKÜ SEN NE DEMEK İSTESEN BEN ANLAYAMIYORUM BELKİ BENDEN KAYNAKLANIYORDUR BİLEMİYORUM TABİ SANA DA İYİ GÜNLER  :)

Bence herşeyden önce Çin ve japon mallarını kullanmayalım arkadaşlar baksanıza kanser yapan renkli madde çıkmış ..Bütün çin malları denetim altına alınmış ...Aman dikkat...

eskiden hoştu bu boykot işleri. ne heyecanlıydık. sonra gördük ki bizi boykota davet edenler son model jeeplere biniyor, boğazda havyar yiyor, bilmem ne sosunda pişirilmiş ne zıkkımlar yiyor. romantik boykot çağrıları yapmak, biliyorum pek heyecanlı geliyor. ancak yemez kardeşlerim. yemez bunlar. kapital sistemin çarkına her gün her gün su taşırken, sonra birden bir gözünüz açılmış gibi "boykot yapalım" diyemezsiniz. emek, hak hukuk, sermaye.. falan filan. şimdi burdan "gaza getiren" nlp'lere, kişisel gelişimlere girerim de ağzıma biber sürülür. Allah korusun...

Geri