'Bob Marley' e Göre Kadın Kişiliği..

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crt tarafından oluşturulan 'Bob Marley' e Göre Kadın Kişiliği.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,346 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı 'Bob Marley' e Göre Kadın Kişiliği..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

'Bob Marley' e Göre Kadın Kişiliği..

Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır. Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder.!
-Bob Marley-
Bana göre söylenen her söylenen söz doğru değildir...Kadını bireysellikten öte genel itibarıyla toplumsal açıdan değerlendirmek gerekir...
Önce kadına obje-mal gözüyle bakan zihniyeti yıkmak ,gereken değeri vermek gerek.Aksi taktirde bireysel çabalar da kafi gelmez..Kişilik-kimlik yerlerde sürünür ..Yok olur gidersinizde kimsenin umrunda olmaz.!
Eğitim seviyesinin yükselmesi kadın-erkek diye ayırmıyorum hepimizin kalitesinide yükseltecek..Düzgün karekter oluşmasını sağlayacaktır...İşte o zaman kadına 'dişi' gözüyle değil insan gözüyle bakarsınız.Kadında kendini bu yönü ile ortaya çıkartmaya çalışmaz diye düşünüyorum ..
... Neyse uzatmayalım konuyla ilgili düşüncemizi güzel bir sözle noktalayalım.
"Çıkarsal bakış açısıyla oluşturan sömürüye dayalı zayıf kişiliğin mutlaka cinsiyeti yoktur.!"

Sevgili gençler:)
Konuyla ilgili görüşlerinizi lütfen sizler de paylaşın.

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
crt' Alıntı:
Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır. Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder.!
-Bob Marley-
Bunu tercih edende mi yoksa tercih edilende mi bir sorun var bilemiyorum.Şunu söyleyebilirim ki,ister kadın ister erkek olsun öncelikle gözönünde bulundurulması gereken şey ikisininde birer "birey" olduğudur.İnsanların cinseyetine göre davranmak yanlıştır.

Kişiliğini oluşurabilmiş olan birey kişiliğini kullanır elbette,o kişi bu seviyeye ulaşmıştır fakat kişiği olmayan birey geriye kalan özellliği olan dişiliğini veya buna benzer diğer özelliklerini kullanır.
Bu söze göre erkekler genellikle ikinciyi tercih ediyorlarsa bu durum biraz da o erkeklerin kişiliksizliğinin göstergesidir.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Eğitim seviyesinin yükselmesi kadın-erkek diye ayırmıyorum hepimizin kalitesinide yükseltecek
Kalite yükseldi mi zaten kişiliği olmayıpta dişiliğini kullanan kadınlar tercih edilmeyecektir.
Kişiliğin yanında ahlak ve edepte olduktan sonra kadın,kısa vadede kaybetmiş gibi görünsede uzun vadede toplumda herzaman saygınlık kazanır