Biz Türkler Var Ya......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

su perisi

Kullanıcı
25158635pv7.jpg

91346674hr6.jpg

59404350fw3.jpg

39808136qs6.jpg

18254460sd3.jpg

65712334mq4.jpg

96111453yc1.jpg

77569542pm6.jpg

41213493ve6.jpg

su perisi emeğine sağlık harika bir sunum...

bu sunumu kim yapmış sa resimleri çok kuvvetli ya benim bile anlatasım geldi resimleri görünce... :)

ayrıca içi komedilerler dolu...(fırıncı)

ama üzücü tarafları da var (türkçenin katli gibi) :)

sevgiyle kal kocaman :)

71lw2.png

Fırıncıda çalışan kalfa beni çok güldürdü.. biz Türkler gerçekten var ya.... dedirtecek kadar çok varız..
71lw2.png

su perisi' Alıntı:
71lw2.png

Fırıncıda çalışan kalfa beni çok güldürdü.. biz Türkler gerçekten var ya.... dedirtecek kadar çok varız..
71lw2.png

Askerde fırının kantinini çalıştırırdım aşırı sıcak olurdu bende soğutucunun içine girerdim ;D ;D

ölüdeniz' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
71lw2.png

71lw2.png

Askerde fırının kantinini çalıştırırdım aşırı sıcak olurdu bende soğutucunun içine girerdim ;D ;D
demek biz türkler hakkını veriyoruz.. ;D

Canım ülkemde kimlerle yaşadığımı Popstar yarışmalarının elemelerinde anladım.Buyüzden bu tür resimler artık beni şaşırtmıyor.Yurdumun güzel insanlarından herşeyi bekliyorum.Arkadaşlar,sizlerde bu tip manzaralara şaşırmayın.Bu karelerde olmamak,için allahtan aklınıza mukayyet olmanızı dileyin :)Bu arada gönderen arkadaşada teşekkürler...

çevreci aileyi kutlamak istiyorum
helal olsun
bir çok insandan daha medeni ve daha "insan"lar

teşekkürler peri :)

ebruliyn' Alıntı:
Canım ülkemde kimlerle yaşadığımı Popstar yarışmalarının elemelerinde anladım.Buyüzden bu tür resimler artık beni şaşırtmıyor.Yurdumun güzel insanlarından herşeyi bekliyorum.Arkadaşlar,sizlerde bu tip manzaralara şaşırmayın.Bu karelerde olmamak,için allahtan aklınıza mukayyet olmanızı dileyin :)Bu arada gönderen arkadaşada teşekkürler...

Bu tip manzaralara şaşırdığımızı kim söylüyorki hem şaşırılacak ne var ki hepsi doğru doğru olan bir şeye şaşırılmazki ;D ;D

Bu tip manzaralara şaşırdığımızı kim söylüyorki hem şaşırılacak ne var ki hepsi doğru doğru olan bir şeye şaşırılmazki ;D ;D
[/quote]

Bilmem...Eylemler doğru,gerçek dahi olsa;insan alışık olmadığı ve aklına getirmediği manzaraları görünce bi şaşkınlık yaşar diye tahmin ettim  ::)

türkiye için doğal aslında sadece türkiye demek yanlış 3. dünya ülkeleri ,gelişmemiş ülkeler,gelişiyormuş gibi gösterilen ülkelerde doğal

Geri