S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Askerde fırının kantinini çalıştırırdım aşırı sıcak olurdu bende soğutucunun içine girerdim ;D ;Dsu perisi' Alıntı:
Fırıncıda çalışan kalfa beni çok güldürdü.. biz Türkler gerçekten var ya.... dedirtecek kadar çok varız..
demek biz türkler hakkını veriyoruz.. ;Dölüdeniz' Alıntı:Askerde fırının kantinini çalıştırırdım aşırı sıcak olurdu bende soğutucunun içine girerdim ;D ;Dsu perisi' Alıntı:
Fırıncıda çalışan kalfa beni çok güldürdü.. biz Türkler gerçekten var ya.... dedirtecek kadar çok varız..
Bu tip manzaralara şaşırdığımızı kim söylüyorki hem şaşırılacak ne var ki hepsi doğru doğru olan bir şeye şaşırılmazki ;D ;Debruliyn' Alıntı:Canım ülkemde kimlerle yaşadığımı Popstar yarışmalarının elemelerinde anladım.Buyüzden bu tür resimler artık beni şaşırtmıyor.Yurdumun güzel insanlarından herşeyi bekliyorum.Arkadaşlar,sizlerde bu tip manzaralara şaşırmayın.Bu karelerde olmamak,için allahtan aklınıza mukayyet olmanızı dileyin Bu arada gönderen arkadaşada teşekkürler...
Hakkını veriyoırlar amaerhan1067' Alıntı:helal olsun Türklere paylaşımından dolayı helal olsun periye