çok sevmiştim uğruna her şeyi vermeyi göze almıştım çok sevdim beni sevebilcegini düşündüm her şeye göz yumdum çok özledim bir baktım sen de bana iyi davranıyorsun mutlu oldum çok mutlu oldum gecelerce uyuyamadım senin de beni sevdigini DÜŞÜNDÜM bir hafta sonra SEN çok değiştin bana artık öyle davranmıyordun agladım günlerce agladım benim seni sevdigimi anlama diye neler neler yaptım sen beni sev diye sevdigimi anlamamanı istedim çünkü korktum çok korktum delicesine sevdim ama delicesine korktum senin bana davrandıgın gibi senin sevgin gibi sevmeye davranmaya başladım aslında öyle yapmaya çalıştım böylesi canımı beni çok çok acıtıyordu bu beni çok üzdü şimdi benden uzaktasın artık eski bir tanemsin artık sensizim sen de bensizsin ama farkında degilsin çok özledim eski bir tanem lütfen daha da eski yoksa ölecegim eski bir tanem lütfen
bende mi yazsam Anlıyorum şimdi... Bize inat hızla kaçan dakikaların değerini Biraz daha derken bize yüz çeviren zamanı Bir ömür yetebilir mi Sende doyuma ulaşmak için? Ve sana seni ne kadar sevdiğimi anlatabilmem için...
Şimdi unuttum seni Ve az önce dogdum Belki de az sonra ölecegim Ama seni unuttum Artık gerçekten unuttum Bana acı vermiyorsun artık Eskiden 1 tanemdin Ve o zamanlar benim oldugunu sanardım Artık sanmıyorum merak etme Ama... Seni unuttum ama... Sen şunu unutma Seni çok seviyorum....
bana seni seviyorum dedi çok özledim dedi bir tanemsin herşeyimsin sensiz olamıyorum ve olamam dedi özür diledi çiçekler verdi benle her şeyi yapmayı kabul etti seni seviyorum seni çok seviyorum seni her şeyden çok seviyorum dedi inanmıştım çükü gözlerin dedi sen demedin gözlüerin dedi gözlerin dedigi için inanmıştım yoksa inanmazdım keşke de inanmasaydım gözlerin de yalan söyledi sen de yalan söyledin gözlerin yalancı senin...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.