Biyolog'un aşk mektubu

• Konbuyu başlatan asukaki
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde asukaki tarafından oluşturulan Biyolog'un aşk mektubu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,571 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Biyolog'un aşk mektubu
Konbuyu başlatan asukaki
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asukaki
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Protein gözlüm,Karbonhidratım,Primitif aşkım benim .

Özlemin bütün soma hücrelerime kadar işledi.Hasretin beni litik enzim gibi damla damla eritiyor.Seni,her gün binlerce kez ribozomlarımda sentezleyip,kalbimde depoluyorum.Sen,kalbimin spesifik effektörüsün.Ben sana stabil ligamentlerle bağlanmışım bir kere.Kalbimin her odacığında sen varsın artık.

Osilasyon varyasyonunu bırak bir köşeye.Parçala beynindeki fikse edilmiş anabolik hayalleri.Rotasyon haraketi yaparak gel tut ellerimi.Artık mutasyon zamanı gelmiştir ikimiz içinde.Sinsityum yapmış amorf modifikasyonları atalım yüreğimizden.HUGO De VRİES’in

mutasyon kuramının sınırlarını aşalım artık.De VRİES ‘i kıskandıracak kendi mutasyon kuramımızı yaratalım sonsuz hayallerimiz için.

Gel tut ellerimi Bir tanem.Tut ki stabil kominikasyon sistemimizi yaratabilelim gözlerimizde.

Bivalent,stabil linker DNA zincirine tutunalım seninle.Kalbimiz,Yüreğimiz,Hayallerimiz hep birbirinin komplementeri olsun..In Vitro ortamının latent fazının letal yalnızlığını immunolojik tolerans sistemimizle disimilasyona uğratalım.

Bana dönmen için bütün Pentoz yollarını,Hatch-Slack yollarını,Calvin yollarını sonuna kadar açtım.Gel tut ellerimi.Yeni bir initiatör noktası belirleyelim kendimize.Ve bir tane daha Krebs çemberi çizelim ikimiz için.Merkezinde sen,sana eşit uzaklıktaki her noktada ben.Seni her dönüşünde beni,ben her bakışımda seni göreyim.

Protein gözlüm,Primitif aşkım benim . . .

Ben senin en çok konjenital DNA heliksi görünümündeki fibrilimsi saçlarını sevdim.Rotasyon

Hareketi yaparak resiprok dönüşünü sevdim.Gen havuzundaki Gen frekansımızın farklı olmasına rağmen ben seni yinede unutamıyorum.Çünkü sen benim primitif aşkımsın,bir tanemsin. BİNG – BANG KURAMI çarpsın ki Hayat siklusu içinde senden başkasını sevmeyeceğim.Regülatör yüzlüm benim...

Çok eskiden  bir yerde okumuş kaydetmiştim. Okuyunca paylaşmak istedim. :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesleki alada iş bulma sıkıntısı çeken biyologlar için bir yerden başlamak gerekiyor:)
Tabii ki biyoloji ile aşkı sentezleyerek aktifleştirmek gerek:)
Gökçe:)
Sabah sabah beni güldüren hoş bir yazıydı.Ama teşekkür etmeyeceğim çünkü ben  ağlamak istiyordum motivasyonum uçtu gitti :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
:) sen bir de öteki konuyu oku sigara bırakma günlüğü o zaman ağlarsın ama gülmekten :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dur bi'bakayım .
Ama inatlaştım birkez .Bu gün ağlamayacağım .Ağlasam bile  bırakın sizlere bunu kendime bile hissettirmeyeceğim:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevimli çocuk:) Sen daha tanımıyorsun beni.Öyle acıları gömdüm ki içime .Biyologlar onca patolojik inceleme yaptı yinede anlayamadı.
Crt yordun bizi diyerek çoğu mesleği bıraktı :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Benim bilimsellikle işim olmaz ahh crt ben ne gömüler çıkardım :) da gömdüm :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevimli çocuk ..
Herkesin hayatında acı bir hikaye gizlidir. Biz güzellikte buluşalım ,ne kendimizi nede çevremizi üzmeyelim ki biyologlar birde mutluluğun şifresini çözmekle zaman kaybetmesinler dimi ya? :)
Bu arada biyolog muabbetini kişisel gelişime yönlendirerek bir ilke imza atmış olduk.
Siyasete bile yönlendiririm ama kuralları ihlal edipte durup dururken deşifre olmayalım hene:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İstedikten sonra yapabiliriz :) Kendinigeliştir iğneden ipliğiyle başlar :) daaa :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben geldim ablacım nasıl mutlu edebilirim sizi  :p

Ben dünkü sıkıntımı attım gitti bugün herşey daha güzel ablacım. Baktım forumda crt, deli , asukaki yazıyor abooov dedim kendimi çok daha iyi hissettim.  ::)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tabi Turtur yok o hala derin uykuda anlaşılan :) Neler kaçırıyorsun neler.

crt ablam ile asukaki bir olup beni dışladılar nerdesin Turtur  :'(  ;D ;D

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Gel gel bugün mutluluk günü diyorum katılmayan varsa gülme gazı solutacam :)
O da gelir cantuuu seni dışlamadık biz hemde seni sen dışlanmazsın :)  ;D

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Gel gel bugün mutluluk günü diyorum katılmayan varsa gülme gazı solutacam :)
O da gelir cantuuu seni dışlamadık biz hemde seni sen dışlanmazsın :)  ;D

mutluluk gazı mı :) hehe asukaki fazla varsa ver şimdi dılşarı çıkacağım gerçerken hayrıma herkese solutayım :)

:eglen  Dışlayamazsınız beni :)
Kandırmazsınız beni,
Susturmazsınız beni, durdurmazsınız beni. Siz iyisiniz bende kötü (Sanırım bunu iğrenç espri kısmına yazmak daha doğru olacaktı. Taşındı iğrenç esprilere  :dil  )

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
cantuuu günün mutlu mesut geçsin diyorum bu arada mesut'u da anmış olduk :) bu neşeyle bütün Adana neşelenecek :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
crt ablam ile asukaki bir olup beni dışladılar nerdesin Turtur  :'(  ;D ;D
Canım benim kıyamam sana.Ağlama lütfen.
Bu Gökçe varya beni bir lafa tuttu . Dalıp gitmişim.
Türker (msnden konuştuk)geç yattı.Tabi uyup kaldı .Gelince ona caza keselim ve uzun bir süre konuşmayalım derim:) Ama aramızda kalsın sakın o duymasın:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
cantuuu günün mutlu mesut geçsin diyorum bu arada mesut'u da anmış olduk :) bu neşeyle bütün Adana neşelenecek :)
Birbaşkadır benim memleketim ama Adana değil İstanbul  :'( 
Türkiye'nin heryeri ayrı bir güzel, seviyorum ülkemi :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:) Sevimli çocuk Evet suçlu sensin hatta  Fatmagül'ün bile suçu yok :)
Sabah sabah güldürdün beni.Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.!

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ohoo o zaman Türkiye'nin en kalabalık şehri hep mutlu olacak :)
Crt ağlamak yok sana bugün helede biz varken :) zor işin senin zor bugün cantuuu nun dediği gibi mutlu günüm :) gülersin hep :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
crt ablam ile asukaki bir olup beni dışladılar nerdesin Turtur  :'(   ;D ;D
Canım benim kıyamam sana.Ağlama lütfen.
Bu Gökçe varya beni bir lafa tuttu . Dalıp gitmişim.
Türker (msnden konuştuk)geç yattı.Tabi uyup kaldı .Gelince ona caza keselim ve uzun bir süre konuşmayalım derim:) Ama aramızda kalsın sakın o duymasın:)

:dedikodu  En son aldığımız habere göre Türker'i fal baktırırken yakalamışlar  :p
Ben gördüm yüzünü kapatıyordu çekmeyin benim kim olduğumu biliyormusunuz arkamda ne arkadaşlarım var bunun hesabını sorarlar diye bağırıyordu  :p

Anladık ki bize güveniyormuş http://www.kendinigelistir.com/ ekibi olarak yanındayız Türker. Haşmetlü crt ablamız başta biz arakada geliyoruz seni kurtarmaya 8)